Sportsmassage - Idrætshøjskolen Aarhus
Sportsmassage

Kom helt i dybden med sportsmassage

Vores Valgfag Sportsmassage er for dig, der gerne vil have et større kendskab til kroppens anatomi, massage som behandlingsform samt lære at anvende sportsmassage i praksis. Undervisningen er både teoretisk og praktisk, hvor den praktiske del dog fylder mest. Her vil du lære de forskellige massagegreb, hvordan muskulatur mærkes, og hvordan du behandler de forskellige muskelgrupper. Derudover vil de korrekte arbejdsstillinger og patientlejringer også belyses, mens du også vil få kendskab til betydningen af kropskontakt og berøring for menneskelige relationer.

Sportsmassage

Tag sportsmassage med videre på dit studie

I slutningen af forløbet med Sportsmassage vil du have mulighed for at tage en teoretisk og praktisk prøve, hvorefter du vil modtage et bevis for disse prøver og for at have deltaget i sportsmassage-undervisningen. Beviset kan i nogle tilfælde bruges som bilag til din kvote 2-ansøgning til studie, og Sportsmassage er i den grad et fag, du kan tage med videre og drage fordel af, hvis du for eksempel skal læse Idræt, Medicin, Fysioterapi osv. 

Undervisere

Anne Bønning Jakobsen – Sportsmassage

Anne Bønning Jakobsen

Underviser i Body & Balance, Fitness, Sportsmassage og Kultur 360
Christian Hesselberg

Christian Hesselberg

Underviser i Volleyball, Sportsmassage, Powersport, Ski og Foto

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top