Band - Idrætshøjskolen Aarhus
Band

Tid til at udleve rockstjerne-drømmen!

Har du altid godt kunnet tænke dig at stå på en scene og fyre den af sammen med dit eget band? Så er chancen her! Lige meget om du er begynder eller en rutineret musiker, har du mulighed for at udleve drømmen om at spille i et band, hvis du vælger vores valgfag Band. Vi spiller alt muligt forskelligt musik sammen, men som udgangspunkt tager vi afsæt i rock- og pop-genren, hvor der er gode muligheder for at få et godt samspil op at stå.

Band-7

Find spilleglæden frem

I Band bliver der lagt stor vægt på at spille sammen og på glæden ved at spille musik helt generelt. Her er altid en god stemning, når vi koncentreret arbejder med eksempelvis  sang- og mikrofonteknik og de grundlæggende færdigheder på de forskellige instrumenter. Vi har to dejlige musiklokaler, hvor der er alt til rådighed, så du kan udfolde dig og udvikle dig indenfor musikkens verden. Lokalerne er i selvfølgelig også altid velkomne til at bruge, når I ikke har timer.

Optræd foran byens bedste publikum

Efterhånden som I lærer nogle sange, er der med jævne mellemrum mulighed for at optræde på skolens egen scene i Foredragssalen, når den bliver omdannet til den fantastiske Live Café-scene. Her er der unik mulighed for at få erfaring på scenen og så foran et publikum på mere end 100 af dine gode venner. Stemningen er altid helt i top, og alle er sindssygt gode til at bakke hinanden op, så man får mest mulig selvtillid ud af anstrengelserne.

Band-13

Undervisere

Kristian Svenningsen

Kristian Svenningsen

Underviser i Volleyball, Band og Sangskrivning
Thomas Fleron

Thomas Fleron

Underviser i Band, Klaver og Sangskrivning

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top