Ugekurser - Århus Idrætshøjskole
Ugekurser

Få en fantastisk uge med højskolestemning

Et ugekursus på Idrætshøjskolen Aarhus er en forrygende, festlig og fornøjelig uge med et utal af muligheder for, at du kan udfolde dig aktivt på eget niveau – alene og i fællesskab med andre. Idrætshøjskolen Aarhus er en fantastisk legeplads med mere end 8000 kvm. idrætsfaciliteter, tæt på skov, strand, hav og Aarhus centrum. Dagene vil være pakket med aktiviteter for alle niveauer og aldre, mens du også er garanteret et ordentligt skud skøn højskolestemning.

Læs mere om vores tre forskellige ugekurser herunder. I marts har vi et kursus for aktive seniorer, mens det i uge 28 og uge 30 er for hele familien.

Familiehøjskole

Familiehøjskole med tilbud om fodboldskole

I uge 28 kombinerer vi aktiv Familiehøjskole med tilbuddet om at komme på fodboldskole. Idrætshøjskolen Aarhus har siden 2010 dannet rammerne for en forrygende uge for hele familien. Aldersgrænsen er fra 5 år, og IHÅ’s fodboldskole er for både piger og drenge, uanset niveau. Selvom du har børn, der ikke er interesseret i fodboldskolen, er ugen tætpakket med masser af muligheder for samvær, sjov og fysisk aktivitet. Familiehøjskolen er for alle, der er klar til nye venskaber, fællesskab og fantastiske oplevelser for livet.

familiehøjskole - uge 28

Pris pr. person: 
Børn, under 17½ år 

Voksen: 5.595,- kr. 
Børn: 3.395,- kr. 
Merpris for enkeltværelse: 500,- kr. 

Familiehøjskole

Familiehøjskole med tilbud om gymnastik

I uge 30 byder vi på Familiehøjskole med sjov og aktiviteter for både børn og voksne. Der er mulighed for at børnene kan kombinere opholdet med gymnastik uanset deres niveau. Gymnastikundervisningen er i samarbejde med Springcenter Aarhus, og består af sjov og bevægelse inden for både acro-, rytmisk- og springgymnastik. For de børn, der ikke deltager i gymnastik, vil der være masser af aktiviteter med boldspil, svømmehal, sjov i skoven og kreative værksteder. Teenagere og voksne vil, hver for sig eller sammen, have mulighed for at vælge mellem forskellige aktiviteter såsom fitness, beachbold,
havkajak, MTB, springgymnastik, stortrampolin, yoga, mini-triatlon og
meget mere.

Eftermiddagene vil være fyldt med sjove aktiviteter for hele familien på højskolen eller en tur til stranden, Aros eller Moesgaard Museum. Om aftenen vil der blive hygget med grill, højskolesang omkring bålet, lærerige foredrag og kulturelle indslag. Kort sagt, Idrætshøjskolen Aarhus og Springcenter Aarhus danner i fællesskab rammerne for en uge med masser af muligheder for fysisk aktivitet og hyggeligt samvær. Aldersgrænsen er fra 5 år.

familiehøjskole - uge 31

Pris pr. person: 
Børn, under 17½ år 

Voksen: 5.595,- kr. 
Børn: 3.395,- kr. 
Merpris for enkeltværelse: 500,- kr. 

Familiehøjskole
Scroll to Top