Triatlon - Idrætshøjskolen Aarhus
Triatlon

Udfordr dig selv med triatlon

Triatlon er Idrætsfaget for dig, der kan lide alsidig konditionstræning. Du kan være med, lige meget om du er Jeanette Ottesen i et svømmebassin, hjemmevant i sadlen på en bedstemor- eller racercykel, og om dine løbesko står udtrådte eller komplet ubrugte. Vælger du Triatlon vil du masser af fede oplevelser med fællesskabet i fokus, mens du vil kunne mærke en udvikling og forbedring af både din teknik i de tre discipliner og af din kondition helt generelt. Vi sørger for, at du kan følge din udvikling nøje, når vi tester dig på forskellige fysiologiske parametre hen over forløbet, hvor vi også prøver os selv af i adskillige småstævner i løbet af opholdet.

Triatlon

Styr på faciliteterne

For at kunne udvikle sig mest muligt er det vigtigt, at der er styr på de ydre omstændigheder. Og det er der i den grad på IHÅ. Vi har kort fortalt de optimale faciliteter til triatlon med egen svømmehal og havet som nabo, et stort antal racercykler til fri afbenyttelse og både atletikbane og skov til løbetræningen.

Rejser med Triatlon

Mens du går på Idrætshøjskolen Aarhus, har du blandt andet mulighed for at komme med til Club La Santa på Lanzarote, hvor vi blandt andet laver en mini-triatlon i de lækreste omgivelser og i et skønt sommervejr. Derudover har vi også en lang række andre ture og rejser, som det er muligt at komme med på, når du går på IHÅ.

Et godt indblik i triatlernes verden

I løbet af din tid med Triatlon på IHÅ vil du få berøring med de mange forskellige aspekter af sporten. Du kommer blandt andet omkring: Udstyrslære, træningsvilkår, træningspsykologi, svømmeundervisning, løbeteknik, cykelteknik, videoanalyse, præstationsoptimering, triatlonudførelse, udstrækning, muskelafspænding, restitution og kost. Du vil derfor være yderst godt rustet, hvis du har lyst til at give dig i kast med sporten efter din tid her på IHÅ.

Undervisere

René Schmidt

René Schmidt

Underviser i Triatlon, Surfing og Crash
Sia Lanstorp

Sia Lanstorp

Underviser i Triatlon, Psyk Lab, Din Stemme og Kor

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top