Kor - Idrætshøjskolen Aarhus
Kor

Mærk magien
ved at synge i kor

Vores Tilbudsfag Kor er for dig, der kan lide at synge – og især sammen med andre. Her er alle velkomne uanset sangniveau. Du vil opleve, at når mange stemmer synger sammen, sker der noget magisk, og vores mål er at mærke sangglæden i hver eneste time. Når vi er sammen, synger vi alt fra energifyldt gospel til de nyeste pophits, og vi synger både én- og flerstemmigt. Og så optræder vi i øvrigt typisk på skolens Live Café, til Familiedag og i Vejlby Kirke.

Kor

Hyggeligt samvær
med sangen i centrum

Kor er en hyggelig måde at være sammen på en gang om ugen med andre, der også godt kan lide at synge sammen med andre. Vi indleder altid vores timer med en opvarmning af krop, stemme, mod og nærvær. Timerne styres af vores korleder, der tilpasser sangene til det pågældende kor-holds sangniveau. Vi synger sange inden for rytmisk musik herunder gospel, samba, pop m.m. På efterårsholdet indlægger vi et julerepertoire med efterfølgende koncert i Vejlby Kirke.

Undervisere

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top