Multiart - Idrætshøjskolen Aarhus
Multiart

Lad din kreativitet spire

I Multiart får du mulighed for at prøve kræfter med en masse kreative projekter, som du selv er med til at definere. Der er både tid og plads til at eksperimentere og stifte bekendtskab med forskellige materialer og teknikker og udfolde dig i kreative håndværksmæssige processer. Du vil for eksempel komme til at arbejde med gummislanger, traktordæk, perleplader, street art, filt, genbrug, maleri, tegning, skulptur, hækling og meget mere. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Generelt får du kendskab til forskellige former for kunst og kunsthåndværk og får indblik i kunstens udtryk gennem forskellige tidsperioder.

Multiart-8

Koncentration med hygge i højsædet

I Multiart arbejder vi primært i vores to store “krea-lokaler”, hvor der er god plads til, at alle kan realisere deres projekter på samme tid. Hyggen er altid i højsædet, når dørene åbnes til Multiart, og med musik på højtaleren og løssluppen stemning – omend koncentreret for det meste, selvfølgelig –  er der gode forudsætninger for at få lavet nogle fede kreative kreationer. Når vejret er godt, kan vi også rykke undervisningen ud i gården for at lave eksempelvis græskarlygter, grafitti eller malerier. I Multiart er der plads til alle, og her behøver du ikke have et talent inden for den kreative verden – men det kan være, at du opdager et, hvem ved.

Sammen gør vi kunstteorien levende

Kunstteori og kunsthistorie kommer til live med praktiske projekter, og aktuelle aktiviteter og temaer giver dig en forståelse for kunstens vigtighed i det moderne samfund. Gennem arbejdsprocesserne skabes erfaringer med de mangfoldige udtryksmuligheder, materialer og teknikker, der er i kunst og kunsthåndværk. I Multiart får du fingrene i kendte som ukendte materialer, og det vil føre dig veje, du ikke anede, du kunne gå, og måske ender du med at opdage kunstneren i dig.

Multiart_thumbnail

Undervisere

Rikke_personale

Rikke Becker

Underviser i Multiart

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top