Fag - Idrætshøjskolen Aarhus

Vores fag

Herunder ser du vores fag på Idrætshøjskolen Aarhus. Som elev hos os skal du vælge fag fra alle faggrupperne på nær vores tilbudsfag, der – som navnet antyder – er et tilbud til dig. Disse fag ligger typisk i eftermiddagstimerne, når dit normale skema slutter.

Vi har sammensat en bred palet af fag til dig, der især rummer et hav af fantastiske idræts- og musikfag.  Der er dog også en masse andre spændende typer fag, og vi lover dig, at du nok skal få lavet et skema, du bliver glad for. God fornøjelse med at gå på opdagelse i vores mange fag!

  • På IHÅ skal du vælge
  • 2 Idrætsfag
  • 1 Fysisk fag
  • 1 Valgfag
  • 1 Højskolefag

hvad med en instruktør- eller træneruddannelse?

Under din højskoletid har du mulighed for at tage et stort udvalg af instruktøruddannelser og trænerkurser. Det kan være en indgangsdør til et spændende studiejob eller et pointgivende punkt på din kvote 2-ansøgning til f.eks. idrætsstudiet eller fysioterapeut-uddannelsen. Nogle uddannelser kan tages som en del af din almindelige undervisningen, mens andre tages for sig selv.

Instruktør

Rejser på IHÅ

Mens du går på Idrætshøjskolen Aarhus har du mulighed for at komme med på en række forskellige rejser og ture til ind- og udland. Der er både mulighed for at komme til Club La Santa, på skiture, outdoor-ture og diverse specialture. Vi har helt sikkert en rejse, der vil give dig minder for livet!

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top