Din stemme - Idrætshøjskolen Aarhus
Din stemme

Sæt din stemme i centrum

Din Stemme er sangundervisning med fokus på stemmebrug og performance af sang. Her vil blive taget udgangspunkt i dit individuelle niveau, og det du ønsker at blive bedre til. Det kan være, du vil forbedre din sangteknik, kropsbevidsthed, udtryk eller fortolkning. Din Stemme er et trygt og kreativt rum med højt til loftet, hvor du kan finde mod til at udforske din stemme og turde udtrykke dig gennem sang foran et publikum.

Band (11)

Syng i grupper eller solo - hvis du tør

I Din Stemme har vi blandt andet fokus på sangglæde og på at give sangene perspektiv gennem refleksion og fortolkningsarbejde. Her vil du også komme til at arbejde med stemmetekniske færdigheder som vejrtrækning, støtte, artikulation, klang og effekter. Du vil komme til at synge flerstemmigt i grupper og solo – hvis du har mod på det. Den månedlige Live Café er platformen, hvor Din Stemme-holdet udfolder sig med optrædener for skolens andre elever.

Underviser

Sia Lanstorp

Sia Lanstorp

Underviser i Triatlon, Psyk Lab, Din Stemme og Kor

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top