Fodbold - Idrætshøjskolen Aarhus
Fodbold

Få stillet din fodboldsult

På IHÅ kan du næsten få så meget fodbold på skemaet, som du har lyst til. Skal Fodbold være det ene af dine to Idrætsfag, så vil du træne to gange om ugen, men vælger du vores Fodboldakademi, vil du komme til at have fodbold hele fire gange om ugen og for alvor komme til at snuse til et “professionelt setup”. Vores praktiske træning ligger tæt op ad en klubtræning, som du nok kender det, med en god blanding af både teori og praksis. Vores højtuddannede undervisere brænder for fodbold og vil have fokus på din individuelle udvikling fra første dag på banen.

Fodbold_50F-7

Stor kærlighed til fodbold

Vi elsker fodbold, og det vil du straks kunne mærke. Og så har vi fantastiske faciliteter med både kunstgræsbane, almindelige græsbaner, grusbane og haller til Futsal og indendørs fodbold. Vi har både fokus på dine individuelle færdigheder, glæden ved spillet og fordybelsen – i et fantastisk træningsmiljø med dygtige og erfarne trænere. Vi arbejder med spændende temaer, bliver teknisk og taktisk udfordrede og dyrker samtidig også den mentale del af spillet. Og vil du gerne spille i klub ved siden af IHÅ, så har vi et stort netværk og mange klubber i baghaven.

Rejser med Fodbold

Som elev på Idrætshøjskolen Aarhus med Fodbold på skemaet bliver du inviteret med på en fodboldtur i en weekend til enten Tyskland eller England. Her vil vi sammen se en kamp i Bundesligaen eller Premier League, eller også ser vi en kamp fra en af de lavere rækker, når vi dykker ned i tysk eller engelsk fodboldkultur.

Fodboldakademi - Hvis du bare ikke kan få nok

Fodboldakademiet er et unikt tilbud for både drenge og piger, hvor du kan fordybe dig i fodbold og prøve dit talent af, samtidigt med du lever i et fantastisk højskolemiljø. På akademiet træner du fire gange om ugen med fodboldspillere, der har den samme tilgang som dig. Piger og drenge træner sammen, og matches så alle parter udfordres og udvikles mest muligt. Der kræves ikke noget specifikt niveau for at være en del af fodboldakademiet, men du skal have lyst til at tage din træning og udvikling seriøst.

Undervisere

Lasse Tougaard

Lasse Tougaard

Underviser i Fodbold/Fodboldakademi, Omklædningsrummet, Kultur 360 og Multisport
Morten_personale

Morten Bruun

Underviser i Fodbold
Søren Kiilerich

Søren Kiilerich

Underviser i Fodbold, Multisport og Games

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top