Sangskrivning - Idrætshøjskolen Aarhus
Sangskrivning

Skriv sange med dygtige og erfarne sangskrivere

Hvis du vælger Sangskrivning, bliver du en del af et fantastisk sangskrivermiljø, hvor du vil få undervisning og sparring fra topprofessionelle sangskrivere og udøvende musikere. Gennem en ambitiøs tilgang hjælper vi dig med at få det bedste ud af dine idéer og drømme. Og det er uanset, om du har skrevet sange før, eller om det er helt nyt territorie for dig. Du får masser af tid til at skrive sange, optræde med dem på scenen, og her er endda også mulighed for at indspille i et studie.

Sangskrivning 2

Plads til at pleje dit sangskrivergen

Vi tager altid udgangspunkt i dit niveau, og når vi har Sangskrivning på skemaet, så vil vi typisk starte med, at du får et oplæg fra en af underviserne. Du får et emne/overskrift, der bliver uddybet gennem en sang eller en historie. Derefter skal du arbejde med dit udtryk og give dit bud på en tekst/sang – undervejs får du selvfølgelig sparring fra din underviser. I slutningen af timen mødes hele holdet igen, og vi samler i fællesskab op på dagens arbejde og spiller brudstykker af vores sange for hinanden.

Undervisere

Kristian Svenningsen

Kristian Svenningsen

Underviser i Volleyball, Band og Sangskrivning
Thomas Fleron

Thomas Fleron

Underviser i Band, Klaver og Sangskrivning

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top