Eleverne anmelder IHÅ - Idrætshøjskolen Aarhus
Eleverne anmelder IHÅ

Hør sandheden fra de ægte eksperter

Det klinger altid en smule hult, hvis en forstander roser sin egen højskole til skyerne, for det skal han jo gøre? Men hvem kan så fortælle dig, om Idrætshøjskolen Aarhus er en god højskole, eller ej? Eleverne, selvfølgelig! Vi har derfor samlet en flok elever og bedt dem anmelde vores højskole inden for nogle forskellige kategorier, så du kan blive meget klogere på, hvad der venter nye elever på IHÅ.

Afsnit 1: Festerne

Sker der overhovedet noget i weekenderne på Idrætshøjskolen Aarhus, eller er man nødt til at bruge nattelivet i Aarhus for at få en ordentlig fest? Det giver eleverne dig svar på i 1. afsnit af “Eleverne Anmelder IHÅ”.

Afsnit 2: Forplejningen

Hvordan er maden på Idrætshøjskolen Aarhus, og kan man blive mæt, når man som elev er fysisk aktiv det meste af dagen? Det, og meget mere, kan du få svar på i 2. afsnit af “Eleverne Anmelder IHÅ”.

...Der kommer flere afsnit

Vi har bedt eleverne anmelde os i flere kategorier, end du ser her, men alle videoerne er desværre ikke klar endnu, så siden vil løbende blive opdateret med nye afsnit.

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top