Klaver - Idrætshøjskolen Aarhus
Klaver

Lær at spille på alle tangenter

Vælger du at tage Klaver, som er et af vores Tilbudsfag, så kommer din undervisning til at tage udgangspunkt i dig og det, du kan, eller ikke kan. Du behøver ikke have spillet klaver før, så længe du bare har lysten til at lære det og har lyst til at øve dig. Så gemmer du en lille pianist i maven, og har du måske længe gået og tænkt på, at du godt gad at kunne spille klaver, men bare aldrig rigtig fået gjort mere ved det, så har du her muligheden.

Band-3

Du kommer til at spille, før end du aner

Klaver kan virke meget uoverskueligt at lære, hvis man aldrig har prøvet det før. Og et nodeark kan nemt komme til at ligne hieroglyffer fra det gamle Ægypten, men bare rolig. Vi starter med at lære tonerækken, inden vi går videre med becifringer/akkorder. Noderne bruger vi ikke tid på, da det handler om hurtigt at komme i gang med at spille klaver. Så med hjælp fra vores dygtige undervisere og din egen træningsflid så vil du, inden du aner det, eksempelvis kunne spille din yndlingssang eller sange fra Højskolesangbogen på et klaver eller keyboard.

Undervisere

Thomas Fleron

Thomas Fleron

Underviser i Band, Klaver og Sangskrivning

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top