Surfing - Århus Idrætshøjskole
Surfing

med surfing kan du
boltre dig i bølgen blå

Vælger du vores Tilbudsfag Surfing, så er du sikret en tid med masser af udfordringer i og på vandet. Surfing er for dig, der enten allerede er dedikeret til en eller flere af de forskellige former for surfing, eller for dig som gerne vil stifte bekendtskab med nichesportsgrene, som du ellers ikke lige ville få mulighed for. Her vil du uden tvivl opleve nye spændende ting, når du kommer til at boltre dig i bølgerne og mærke den susende adrenalin, når farten tager til på de forskellige surfredskaber.

La Santa Surf-14

Prøv flere forskellige typer surfing

Du får lov til at prøve flere forskellige typer surfing, når vi trækker undervisere ind, som er specialiserede indenfor hver deres område. Du vil både prøve kabelpark, kitesurfing, windsurfing, surfskating, almindelig surfing og SUP-surfing. Du vil også have en fast højskolelærer som underviser, når du har undervisning, der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk udførelse, samt læring af historiens og kulturens præg på de forskellige typer af surfing.

Rejser med Surfing

Mens du går på Idrætshøjskolen Aarhus har du blandt andet mulighed for at komme med til Club La Santa på Lanzarote, hvor der er rig mulighed for at surfe i de lækreste vand og i det skønneste sommervejr, mens det på forårsopholdet også vil være muligt at komme med på en 3 dages surfing-tur til Hvide Sande. Derudover har vi en lang række andre ture og rejser, som det er muligt at komme med på, når du går på IHÅ.

Bliv en del af det aarhusianske surfmiljø

Vi samarbejder tæt med Aarhus Watersports Complex (Kabelpark), Surf Agency (SUP-surf), Kiteclub Aarhus (Kitesurfing) og Aarhus Sejlcenter (Sejlads). Som elev med Surfing på skemaet vil du få mulighed for at blive medlem i klubberne, hvis du har interesse for det. Det vil give dig en unik mulighed for at blive en del af et fedt surfmiljø, der er i Aarhus, hvor du både kan udvide dit netværk og dine kompetencer indenfor surfing. Priserne for medlemskab forhandles fra gang til gang

Surf Aarhus

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top