Udlejning - Idrætshøjskolen Aarhus
Udlejning

lej vores faciliteter

Som virksomhed eller forening har I mulighed for at leje en eller flere af skolens faciliteter. Her på siden kan I læse om vores faciliteter, og efterfølgende er I meget velkommen til at sende os en forespørgsel til os via formularen på den side, I lander på.

svømmehal

Skolens svømmehal måler 12,5 m. x 25 m., og så er den udstyret med et moderne filteranlæg, der drastisk reducerer behovet for klor.

Svømmehallen er udstyret med:

  • Et stk. 3-meter-vippe 
  • To stk. 1-meter-vipper
  • Mål til vandpolo
  • Diverse svømmeudstyr som svømmefødder m.v
Svømmehal fra vippe

kunstgræsbane

Vi har en kunstgræsbane i fuld størrelse, der er godkendt til kampe under DBU, og den er desuden belyst med nyeste LED-teknologi.

Timeprisen for leje af vores kunstgræsbane er følgende:
Leje inkl. lys: 600 kr.
Omklædning: 125 kr.

idrætshal

Idrætshøjskolen Aarhus ligger i forbindelse med Vejlby-Risskov Centret og ejer en del af halfaciliteterne. Da hallerne benyttes til forskellige aktiviteter, skal I huske at notere, hvad I ønsker at benytte hallen til i jeres forespørgsel.

Volleyball

Udendørs idrætsrambla

I samarbejde med Vejlby-Risskov Hallen og Aarhus Kommune har vi etableret en idrætsrambla. Her har vi på et område på 5000 kvm. etableret to beachvolleybaner, en beachhåndboldbane, crossfit-faciliteter, en five-a-side kunstgræsbane, en streetbasketbane, område til streethåndbold samt en løbebane til test og sprint.

Scroll to Top