Højskoleruten - Idrætshøjskolen Aarhus
Højskoleruten​

velkommen på højskoleruten

Kun udstyret med en smartphone og et par gode vandresko kan du få en kulturel og aktiv oplevelse i samarbejde med de danske højskoler. Højskoleruten er et net af vandre-, løbe- cykelruter mellem de danske højskoler, der undervejs vil være fyldt med interaktive spots om bl.a. højskolelivet, historie, refleksion og sang. 

Fælles for alle ruterne er, at de starter og slutter ved en af Danmarks højskoler. Idrætshøjskolen Aarhus står bag projektet, og du kan allerede nu opleve Højskoleruten mellem Idrætshøjskolen Aarhus, Rude Strand Højskole og Odder Højskole samt Idrætshøjskolen Aarhus’ lokale loop, der starter og slutter på højskolen. 

Projektet er i rivende udvikling med 16 højskoler (pr. 29/9-21) fra Østjylland, Sønderjylland og Slesvig allerede tilmeldt. Målet er, at du skal kunne gå på tværs af landet fra den ene højskole til den næste. Du kan starte din rute fra Idrætshøjskolen Aarhus ved at klikke på en af mulighederne herunder, og ellers kan du downloade appen “Opdag Aarhus”, hvor du under kategorien “Ruter i naturen” kan finde de nuværende Østjyske Højskoleruter.

højskoleruten:
AARHUS - RUDE - ODDER

Her finder du materiale om Højskolerutens etape, der går fra Aarhus til Odder via Rude Strand – eller omvendt.

højskoleloopet:
idrætshøjskolen AARHUS

Her finder du Højskolerutens højskoleloop, der går fra Idrætshøjskolen Aarhus og tilbage igen.

mere info om højskoleruten

Kunne du tænke dig at læse mere om Højskoleruten, så har vi herunder lagt en pressemeddelelse, som du er velkommen til at downloade og læse.

Højskoleruten - Foto Idrætshøjskolen Aarhus
Scroll to Top