Padel - Idrætshøjskolen Aarhus
Padel

Kom med på "padelbølgen"

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med et fantastisk, socialt boldspil, som samtidig er en af verdens hurtigste sportsgrene, så er det Padel, du skal spille! Padel, der tidligere blev kaldt Padeltennis i Danmark, er nemmest at beskrive som en god blanding af tennis og squash. Man spiller 2 mod 2 i et glasbur, som ligner det, du måske kender fra squash, og ellers minder det mest om tennis – bortset fra at ketsjeren er byttet ud med et padel-bat. Sportsgrenen vinder virkelig frem herhjemme, hvor baner skyder op over det hele, og det er der en grund til – for Padel er bare vanvittigt sjovt og udfordrende uanset dine evner

Padel

DRabelige dueller og gode grin

I Spanien og Sverige er Padel allerede kæmpestort, og det er kun et spørgsmål om tid, før det bliver det samme i Danmark. På IHÅ er det indtil videre et Tilbudsfag, som det er muligt at prøve kræfter med uden for dit normale skema. Vi spiller på banerne hos Match Padel Aarhus, hvor der altid udspiller sig kampe med et højt tempo, god intensitet og masser af drabelige dueller og gode grin.

Undervisere

Jan Padel

Jan Paulsen

Underviser i Håndbold og Padel

Jan har spillet Padel de seneste 6-7 år, og han spiller jævnligt, ca. tre gange ugentligt, mens han også er på det danske landshold i den fremadstormende sportsgren.

Midlertidig_personale

Rasmus Ringkvist

Underviser i Tennis, Drama og Padel

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll til toppen