Madmagasinet - Århus Idrætshøjskole
Madmagasinet

Her bliver du klogere på mad og madkultur

Er mad mere for dig, end noget man spiser tre gange om dagen, og er du samtidig nysgerrig og interesseret i mad og madkultur? Så er Madmagasinet et Valgfag lige for dig. Her får du basale madfærdigheder, mens vi samtidig udfordrer dig på din forståelse af mad, kultur, samfund og den måde vi forvalter økologi og bæredygtighed i vores globale verden. I Madmagasinet bliver du i hver lektion udfordret på nye og spændende opskrifter og opgaver, der vil gøre mad til en god oplevelse for dig.

Madmagasinet

Tag med på en kulinarisk jordomrejse

Sammen tager vi på en jordomrejse i madens verden, hvor vi gennem den personlige fortælling inspirerer hinanden og diskuterer det moderne menneske og mad. I Madmagasinet vil du opnå en øget kulturel forståelse og lære om sammenhænge i en madmæssig brydningstid, hvor alt standardiseres. Vores undervisning foregår primært ved, at vi laver en masse inspirerende mad fra hele kloden, mens vi også altid stopper op og diskuterer og perspektiverer mad og kultur til noget mere end blot at være føde. Derudover har vi også små udflugter til diverse madkultur-steder i Aarhus og omegn.

Underviser

Jakob Mønsted

Jakob Mønsted

Underviser i Basketball, Outdoor og Madmagasinet

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top