Kost og køkken - Idrætshøjskolen Aarhus
Kost og køkken

brændstof til en aktiv hverdag

På Idrætshøjskolen Aarhus har vi fokus på at få ordentlig mad, der matcher al den idræt, du dyrker. Når man er aktiv, har man brug for gode energikilder, der også kan være med til at opbygge muskler og en god kondi. Køkkenet styres af et team af fantastiske kokke med hver deres speciale inden for madlavning. Fælles for dem alle er en passion for at trylle i køkkenet, og ikke mindst præsentere og servere maden for alle os på IHÅ. De sikrer altid, at vi får en spændende og varieret kost samt har fokus på at nedsætte kødforbruget til fordel for klimaet.

Køkken - Sushi (8)

vi sætter dig i centrum

I løbet af en dag er der tre hovedmåltider; morgenmad, frokost og aftensmad, samt tre mellemmåltider; formiddag, eftermiddag og sen aften. Har du særlige behov, imødekommer køkkenet selvfølgelig disse. Du skal meddele dette i introbrevet, der sendes ud inden din start, så køkkenet kan imødekomme dine behov fra første dag.

Morgenmad: kl. 7.00 – 7.30
Frokost: kl. 12.00 – 12.30
Aftensmad: kl. 18.00 – 18.30
Brunch i weekenden: kl. 9.00 – 10.30

Dit køkkenpersonale

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top