Volleyball - Idrætshøjskolen Aarhus
Volleyball

vi tager udgangspunkt i dig og dit niveau

Volleyball på IHÅ byder på spilleglæde, personlig udvikling og træning både i hallen og på vores udendørs beachbane. Vi tager udgangspunkt i dit personlige niveau, og vores mål er, at du udvikler dig både spillemæssigt og mentalt – uanset om du er nybegynder eller elitespiller. Vi lægger vægt på den praktiske udførelse af spillet, og undervisningen er tilrettelagt, så der er plads til både piger og drenge, uanset niveau. Hvis du vælger volleyball som et af dine to idrætsfag kommer du til at træne to gange om ugen.

Volleyball header

Faciliteter i topklasse

Vi har fantastiske træningsforhold med indendørs haller og udendørs beachvolleybaner, til når solen står højt på himlen. Vi blander teori med træning på banen, og arrangerer kampe imod gamle elever, lokale klubber og andre idrætshøjskoler ved et stort stævne. For nybegyndere er det en fantastisk oplevelse at spille volley, når først de grundlæggende ting som baggerslag, fingerslag, smash, serv og blokade er på plads. For de mere øvede spillere ligger fokus i undervisningen på det taktiske plan med for eksempel indløb, fremløb og kombinationer ved nettet.

Rejser med volleyball

Mens du går på Idrætshøjskolen Aarhus har du blandt andet mulighed for at komme med til Club La Santa på Lanzarote, hvor der er rig mulighed for at spille volleyball i de lækreste omgivelser og i det skønneste sommervejr. Derudover har vi også en lang række andre ture og rejser, som det er muligt at komme med på, når du går på IHÅ.

Vil du træne andre?

Mange af vores elever vælger at blive klubspillere, når de forlader IHÅ, men hvis du har lyst til mere end “bare” at være spiller efter din højskoletid, så kan vi hjælpe dig med at prøve kræfter med trænerfaget. Under din tid på skolen tilbyder vi dig et basis-trænerkursus inden for Dansk Volleyball Forbund, hvor du kan få et godt afsæt, så du kan prøve dig selv af som træner.

Volleyball

Undervisere

Christian Hesselberg

Christian Hesselberg

Underviser i Volleyball, Sportsmassage, Powersport, Ski og Foto
Kristian_personale

Kristian Svenningsen

Underviser i Volleyball, Band og Sangskrivning

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top