Dans - Århus Idrætshøjskole
Dans

find danseglæden frem

Dans på IHÅ er for dig, der ikke kan få nok af at danse og bevæge dig til musik. Og som i øvrigt ikke er bange for at dele danseglæden med andre. Dit niveau er ikke afgørende for os, og vi vil komme til at udfordre dig, uanset hvor du er niveaumæssigt – nybegynder eller erfaren. Og ja, Dans er både for drenge og piger. Når du først har prøvet at nå dertil, hvor du mærker dansens mange muligheder, og hvad det gør ved dig som menneske, har du ikke lyst til at stoppe igen. Man bliver ganske enkelt bare glad i låget af at danse!

Dans n

oplev dansens mange stilarter

Du får fem danselektioner fordelt på to gange om ugen, og undervisningen er et samspil mellem teknik, koreografi, performance og teori. Det primære fokus vil ligge på HipHop og de mange genrer herunder såsom Commercial, House, Dancehall og Waacking. Vi afprøver også stilarter som moderne, breakdance og latinamerikanske danse. Vi arbejder målrettet mod højskolens Familiedag, hvor vores mange træningstimer bliver forløst i en opvisning for de mange besøgende. I løbet af opholdet vil der også være andre muligheder for at optræde – blandt andet ved Club La Santa og fredagssamlinger. 

Rejser med Dans

Når du vælger Dans på Idrætshøjskolen Aarhus har du blandt andet mulighed for at komme med til Club La Santa på Lanzarote, hvor der vil være masser af danselektioner, mens vi også vil lave opvisning. Afhængig af om du går på IHÅ i foråret eller efteråret, så har vi, så vidt det er muligt, også ture med Dans, der blandt andet tager dig ind i TV2´s studie for at opleve Vild Med Dans live og/eller andre spændende lokationer i København, hvor vi deltager i forskellige workshops.

Kan du ikke få dans nok?

Du er selvfølgelig altid velkommen til at bruge vores flotte dansesal, når du ikke har timer, men hvis du ønsker at danse endnu mere, er der flere dansetilbud i Aarhus. Vi samarbejder med Beat Fabrikken, hvis man ønsker at tage workshops eller komme på et ugentligt hold. Derudover er der også mange andre tilbud i Aarhus, som er særligt kendt for et pulserende dansemiljø inden for både de traditionelle og klassiske danse samt de mere alternative stilarter. Sammen med dig skal vi nok sørge for, at du får al den dans, du har lyst til.

Dans

Undervisere

Midlertidig_personale

Liv Bryde Nielsen

Underviser i Dans og Marketingmedarbejder

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top