Spring - Idrætshøjskolen Aarhus
Spring

spring med ind i gymnastikkens verden

I vores Idrætsfag Spring vil vi komme hele vejen rundt om springgymnastikken. Vi vil lave fysiske øvelser med henblik på at blive bedre til gymnastikken, vi vil selvfølgelig komme til at springe en hel masse, som gerne skulle give dig et unikt indblik i springgymnastikkens glæder ved hjælp af udvikling af din teknik, lege og små, interne konkurrencer. Hvis du vælger Spring som et af dine to Idrætsfag, vil du to gange om ugen komme til at boltre dig i Springcenter Aarhus‘ fantastiske faciliteter, der ligger lige i baghaven til højskolen.

TeamGym

lysten er det vigtigste

Spring er for alle, lige meget om du aldrig har dyrket springgymnastik før, eller om du bare elsker at boltre dig i gymnastikkens store verden. Træningen tager udgangspunkt i din personlige udvikling som gymnast og tilrettelægges, så alle kan være med. Den vigtigste egenskab for at være med på Spring er din lyst til at blive udfordret og til at lære nyt.

Klar til udfordringer?

Når du har Spring på skemaet, lægger vi vægt på træningen af basisøvelser for derefter at bygge videre på vores evner inden for springdisciplinerne. Der vil være fokus på minitrampolin og måttespring, men vi vil også udnytte muligheden for at tumble, træne på fast track og air track, samt i stortrampoliner. Vi træner i det fantastiske Springcenter Aarhus, som er placeret lige ved siden af højskolen.

TeamGym_thumbnail

Undervisere

Kasper_personale

Kasper Elgaard

Underviser i TeamGym

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top