Om IHÅ - Idrætshøjskolen Aarhus
Om IHÅ

hvem arbejder på ihå?

Der arbejder mange forskellige mennesker på vores Idrætshøjskolen Aarhus for at gøre din tid her på højskolen så god som mulig. På vores personaleside kan du få et overblik over alle vores faste medarbejdere.

Lasse Tougaard

lej vores faciliteter

Som virksomhed eller forening har I mulighed for at leje en eller flere af skolens faciliteter. På vores side om udlejning kan I læse om vores faciliteter, der er mulighed for at leje

elevforeningen

Har du lyst til at være en del af fællesskabet efter din tid på IHÅ? Der er altid plads i elevforeningen, og alle ideer til arrangementer, samlinger, ture ol. tages imod med kyshånd

Elevforeningen medlem

bestyrelse, værdier m.m.

Leder efter informationer omkring vores bestyrelse, vores værdier, kønspolitik, tilfredshedsmålinger, vedtægter, trivselsundersøgelser osv., så er det på siden “Bestyrelse, værdier m.m., du skal kigge.

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top