Multisport - Idrætshøjskolen Aarhus
Multisport

Dyk ned i sportens store verden

Er du typen, der altid synes, det er sjovt at prøve en ny smagsvariant, eller som tænker “Det gad jeg godt prøve,” hvis du ser en YouTube-video med en crazy, ny sportsgren fra Japan? Så er Multisport helt sikkert noget for dig! Faget er for dig, der elsker at lege, og som er nysgerrig efter at udforske den store verden af kendte som mindre kendte sportsgrene. Her får du mulighed for at afprøve forskellige sportsgrene på dig selv, og en ting er sikkert; du kommer aldrig til at kede dig i Multisport!

Multisport_50F-16

Tag "ja-hatten" på, og udvid din horisont

Hvis du vælger Multisport, så er du, som beskrevet før, ikke bange for at prøve nye ting på egen krop. Her er det vigtigt, du altid har “Ja-hatten” på, og så vil Multisport give dig så meget tilbage igen. Her kan du blandt andet komme til at prøve kræfter med Flag Football, Gymnastik, Amerikansk Fodbold, Bueskydning, Ultimate, Escape Room, Biatlon og meget, meget mere. Og det bedste af det hele; som elev er du selv med til at bestemme indholdet af forløbet. Kom med dine idéer, og måske er det det, vi sammen skal prøve.

Du er selv med til at udforme Multisport

I Multisport kan du ikke altid bare læne dig tilbage og lade dig underholde – du er selv med til at skabe dit forløb. Både hvad angår indholdet af sportsgrene, men også i forbindelse med undervisningen af de enkelte sportsgrene. Din underviser lærer dig at blive nysgerrig på det, I prøver. Hvorfor gør I, som I gør? I lærer sammen, og I lærer at undres sammen. Hvis I eksempelvis har om Escape Rooms, så laver I selv et Escape Room, som de andre elever skal prøve. Og så kan det være, at du selv skal opfinde et spil, som du skal undervise de andre i. Du udvikler din nysgerrighed, din viden om idræt og dig selv helt generelt. Derfor er Multisport også helt oplagt, hvis du senere overvejer at læse Idræt, Sport Science eller noget lignende.

Multisport-9

Undervisere

Lasse Tougaard

Lasse Tougaard

Underviser i Fodbold/Fodboldakademi, Omklædningsrummet, Kultur 360 og Multisport
Kiilerich_personale

Søren Kiilerich

Underviser i Fodbold, Multisport og Games

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top