Badminton - Idrætshøjskolen Aarhus
Badminton

bliv matchet uanset dit niveau

Hvis du vælger at have Badminton på IHÅ, så vil du få intensiv læring i et fedt fællesskab to gange om ugen. Her er der plads til alle, og du vil helt sikkert komme til at rykke dig – uanset om du er elitespiller eller nybegynder. Vores ambition er at give dig den bedste badmintonundervisning gennem leg, intensitet, kreativitet og badmintonfaglig indsigt.

Badminton (27)

Mere end tre sæt til 21

Med badminton på skemaet vil du opnå kropslige kompetencer, faglig viden og nye færdigheder. Alt sammen i relation til badmintonspillet. Du udvikler din evne til at kombinere praktisk erfaring med teoretisk viden i forhold til badmintonspillet, og du vil blive trænet i at kunne analysere og bedømme de forhold og træningsparametre, der er vigtige for at vedligeholde en god fysik.

Rejs med badminton

Når turen går til Club La Santa på Lanzarote er der rig mulighed for at spille badminton i de skønneste omgivelser. Her er fantastiske faciliteter og dygtige instruktører, der kan give ny inspiration til din træning. Derudover vil du også kunne prøve kræfter med andre kecthersportsgrene som for eksempel tennis, squash og padeltennis.

haller med plads til at udfolde sig

I undervisningen bruger vi skolens egne haller, mens Annexhallen, der ligger tæt på skolen, også er i brug. Alle hallerne har seks baner, så der er altid plads til, at alle kan være i gang på samme tid.

bliv uddannet træner

Du har desuden mulighed for at blive uddannet badmintontræner i din tid på IHÅ. Uddannelsen er Badminton K1 træneruddannelsen og udføres i samarbejde med DGI. Til sidst får du et bevis, som kan supplere dit CV, og hvis du efterfølgende gerne vil bruge din uddannelse til at undervise i badminton, kan vi hjælpe dig videre med kontakt til lokale klubber.

Badminton (9)

Undervisere

Mads_personale

Mads Jakobsen

Underviser i Badminton, Ski & Snowboard, Horisont, Film & Medier

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Scroll to Top