Ski & Snowboard - Idrætshøjskolen Aarhus
ski & snowboard

Få de fedeste oplevelser med sneen som legeplads

Nu har du muligheden for at gøre din hobby til en livslang idræt, hvor du aldrig stopper med at udvikle dig. I Ski & Snowboard på IHÅ får du masser af kompetent undervisning i et unikt fællesskab, der især opbygges på turene til de fedeste destinationer. Du får oplevelser, som du ikke selv ville have fået – og slet ikke i det samme selskab som dine nye højskolevenner. Du får mulighed for at fordybe dig i enten ski eller snowboard og tilmed øge dit niveau betydeligt. Du kan forbedre dine egenskaber i sneen i et trygt miljø, hvor vi i fællesskab fordyber os i ski eller snowboard, og her er plads til øvede såvel som begyndere.

Sun Peaks, Canada

Vigtig forberedelse inden afgang

Kulminationen i Ski & Snowboard er selvfølgelig vores rejser, når vi tager til de lækreste destinationer rundt om i verden. Men inden vi tager af sted, bruger vi også god tid på at forberede os bedst muligt inden afgang, så vi får mest muligt ud af turene. Er du til ski, benytter vi os af SkiArena Aarhus, der er et indendørs skicenter, hvor vi øver de forskellige aspekter af skisport. Snowboarderne forbereder sig ved hjælp af både trampoliner og jib-boards, longboards og Franks Gym.

Se videoen for at få et indblik i snowboardernes forberedelse.

Rejser med
Ski & Snowboard

Mens du går på Idrætshøjskolen Aarhus har du mulighed for at tage med Ski & Snowboard på flere rejser. I øjeblikket går turene til blandt andet Passo Tonale og Marilleva i Italien, Banff i Canada og Hintertux i Østrig. Derudover har vi også en lang række andre ture og rejser, som det er muligt at komme med på, når du går på IHÅ.

Vil du lære andre at stå på ski eller snowboard?

Med en uddannelse som Alpin Klubinstruktør eller Snowboard Klubinstruktør i bagagen vil du være i stand til at varetage undervisning af begyndere og let øvede. Du vil få værktøjer til at hjælpe elever med udvikling af deres løb gennem øvelser, der fører til korrekt teknik og en optimal sikkerhed. Uddannelsen fokuserer på praktisk undervisningserfaring og opgaveløsning samt forbedring af din egenfærdighed og formidling. Undervisning og eksamen vil blive varetaget af en instruktør fra Danmarks Skiforbund. Der er ingen adgangskrav for at tage uddannelsen, men det anbefales at du har 5-10 ugers ski- eller snowboarderfaring.

Instruktør

Undervisere

Midlertidig_personale

Jacob Struve Nielsen

Underviser i Tennis, Padel, Drama og Ski & Snowboard
Mads Jakobsen

Mads Jakobsen

Underviser i Badminton, Ski & Snowboard, Horisont, Film & Medier

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top