Elevforeningen - Idrætshøjskolen Aarhus
Elevforeningen

Hold fast i dit
IHÅ-fællesskab

Elevforeningen IHÅ er en samling af tidligere elever, der efter deres ophold på IHÅ fortsat gerne vil holde kontakt med højskolen og være en del af fællesskabet. Foreningen består af ca. 600 medlemmer og en bestyrelse på 7 personer – alle er tidligere elever på IHÅ. Derudover udgør Elevforeningen også fodboldklubben IHÅ Galacticos med egen bestyrelse. Alt arbejde i Elevforeningen IHÅ er på frivillig basis.

Et “Elevforeningsår” går fra generalforsamling til generalforsamling. Generalforsamlingen afholdes hvert år i start november i forbindelse med Boldspilsstævnet. Når du afslutter dit ophold på IHÅ, bliver du automatisk meldt ind i foreningen for 1 år, herefter kan du forsætte dit medlemskab for en 5 årig periode. Som medlem får du rabatter ved Elevforeningen IHÅ’s arrangementer.

Følg med i, hvad Elevforeningen arrangerer og samles om, på deres hjemmeside eller på Facebook.

Har du lyst til at være en del af fællesskabet efter din tid på IHÅ? Der er altid plads i elevforeningen, og alle ideer til arrangementer, samlinger, ture ol. tages imod med kyshånd. Du kan altid kontakte bestyrelsen, hvis du har en god idé, du synes kunne være sjov at føre ud i livet i Elevforeningen IHÅ’s regi.

Elevforeningen IHÅ logo

Arrangementer

Som betalende medlem af Elevforeningen IHÅ får du en række fordele ved arrangementer. Herunder rabatter og differentierede priser på diverse højskolearrangementer og -fester. Herunder ser du vores tilbagevendende arrangementer, der både tæller en jubilæumsfest og et boldspilsstævne, der er en glimrende anledning til at samle sine gamle højskolevenner. Også her bliver dagen selvfølgelig sluttet af med et brag af en fest.

Fest Elevforeningen

IHÅ Galacticos

“De Røde Helte” fra IHÅ Galacticos er IHÅ’s egen fodboldklub oprettet af kræfter fra Elevforeningen. Galacticos er for alle tidligere elever, og klubben er en perfekt mulighed for at holde kontakten med de gamle højskolevenner og samtidig spille noget god fodbold. Galacticos er en klub med ambitioner, og vi går op i vores træninger og kampe, mens der selvfølgelig også er plads til sjov og hygge i omklædningsrummet. Galacticos har en herrehold, der i 2020 spiller i serie 4 og et damehold, der spiller i serie 1.

Vi er det oplagte klubvalg, hvis man skal flytte tilbage til Aarhus for eksempelvis at studere. Et kontingent i Galacticos er billigt, og koster kun 600,- for en hel sæson og inkluderer medlemskab af elevforeningen.

Læs mere på Galacticos’ Facebookside.

IHÅ Galacticos - Aarhus Black Vipers

Bestyrelsen

Formand: Anne Haven
Næstformand: Simone Bendix
Kasserer: Maria Mortensen
Medlem: Carl Severin Bjønness Kolind
Medlem: Kathrine Leth Lysdahl
Medlem: Jens Sørensen
Medlem: Andreas Husted

Suppleant: Mathias Folke Madsen
Suppleant: Siw Pihl
Suppleant: Anne Sofie Damgaard Andersen
Suppleant: Lærke Mørkeberg
Suppleant: Birk Lillebæk
Suppleant: Lauritz Rasmussen
Suppleant: Andreas Kruse

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll til toppen