Tennis - Idrætshøjskolen Aarhus
tennis

tennis med udfordring nok til alle

På IHÅ har du Tennis to gange om ugen, og det foregår altid med høj stemning og fokus på at lære nyt og forbedre dit eget og dine kammeraters spil. Vi varmer op med koordinative og fysiske øvelser, inden vi går over i teknisk/taktiske øvelser, og så slutter vi som regel med at spille – gerne med point. Vi leger med de forskellige boldtyper i “play and stay”-princippet, så vi opnår maksimal læring. Alle får noget ud af vores træninger, og er du øvet spiller i tennis, sørger vi for teknisk, taktisk og fysisk træning på et højt niveau. 

Tennis header

bliv bedre på kort tid

Tennis er for dig, der gerne vil prøve kræfter med to tekniske spil, hvor fornemmelsen af at ramme det rene slag er en af de bedste fornemmelser i al idræt. Du bliver trænet både individuelt med “fodring” og teknisk korrektion, samt via “game based approach”, hvor vi spiller os til din udvikling med nogle enkelte fokuspunkter.
Stille og roligt vil du opleve en ganske betydelig forbedring i dit spil.

Rejser med Tennis

Mens du går på Idrætshøjskolen Aarhus, har du blandt andet mulighed for at komme med til Club La Santa på Lanzarote, hvor der er rig mulighed for at spille en masse tennis i de lækreste omgivelser med fede faciliteter og i et skønt sommervejr. Derudover har vi også en lang række andre ture og rejser, som det er muligt at komme med på, når du går på IHÅ.

tennisbaner til enhver anledning

Vi har optimale banefaciliteter til dit tennisspil, og det gælder både indenfor og udenfor. Vi råder over 6 indendørs baner og 10 udendørs baner hos IK Skovbakken, der alle ligger i forlængelse af skolens område. Faciliteterne giver dig rig mulighed for også selv at spille i fritiden og dermed videreudvikle de input, du får gennem træningen. I undervisningen har vi altid baner nok til rådighed, så alle på holdet kan komme til at spille, og du kommer derfor ikke til at sidde og vente på, at det bliver din tur.

Tennis 53E-4

Single, double og kampe

Elsker du det individuelle fokus i singlespillet, eller bliver du mere tændt af samarbejdet i en double? På IHÅ får du rig mulighed for at prøve kræfter med begge varianter. I begyndelsen spiller vi en del double, fordi double-spillet kræver samarbejde, og fordi det især for nybegyndere giver et bedre spil med flere dueller. Der bliver dog også mulighed for at få banen for dig selv til en række drabelige singledueller. Konkurrencelysten kan du få stillet i venskabskampe med dine højskolekammerater eller måske nogle lokale klubspillere.

Undervisere

Struve_personale

Jacob Struve Nielsen

Underviser i Tennis, Padel, Drama og Ski & Snowboard
Midlertidig_personale

Rasmus Ringkvist

Underviser i Tennis, og Padel

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top