Praktisk - Idrætshøjskolen Aarhus
Praktisk

Sammensæt dit eget skema

På IHÅ kommer du helt sikkert til at lave en masse ting, som du synes er super spændende. Væk er langt de fleste af de fag, som du har været vant til i din skoletid indtil nu, og i stedet kan du blandt andet vælge mellem et hav af spændende fag, der på den ene eller andet måde har noget med idræt eller sport at gøre.

Økonomi

Er det dyrt at gå på højskole? Nej, det er det faktisk ikke. Du betaler et beløb for at gå på højskole, som bliver udregnet per uge, du går på skolen. Staten giver tilskud til dit højskoleophold, så du kommer til at betale mindre, end du kunne have gjort, for din tid på IHÅ. 

IHÅ - Økonomi

Studievejledning

På Idrætshøjskolen Aarhus tilbyder vi formel studievejledning. Vores udgangspunkt er det livgivende møde, hvor du som elev bliver mødt med sparring i den tvivl, overvejelse og udfordring, der optager dig.

Familiedag

Invitér familien med til en dag på IHÅ! Dagen vil byde på elementer fra højskolehverdagen, som fællessang og fællesskab i form af aktiviteter for hele familien. Derudover vil der både være danse- og gymnastikopvisning samt en masse musikalske indslag.

Familiedag

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top