Crash - Idrætshøjskolen Aarhus
Crash

Tør du træde ud af din "comfort zone"?

Crash er for dig, der har lyst til udfordringer og er klar til at prøve grænser af – både psykisk og fysisk. Her vil du blandt andet komme til at arbejde med din personlige udvikling og dit syn på andre mennesker. I Crash vil du uden tvivl komme der ud, hvor alt ikke er helt så behageligt, som det plejer at være. Det er, når vi som mennesker bliver pressede, at vi rykker os og bliver klogere på os selv – og det er helt sikkert tilfældet i Crash.

Crash-13

Bliv meget klogere på din omverden

Du vil blandt meget andet komme til at eksperimentere med at sætte dig i andres sted og komme til at opleve anderledes miljøer. Tidligere hold har eksempelvis været på casino-besøg for at opleve på egen krop, hvilke kræfter der er i spil i forhold til ludomani. Det kan også være, I afprøver, hvordan det føles at være homoseksuel for en dag. Kan du gå hånd i hånd med din ven af samme køn ned gennem Strøget i Aarhus, og får I reaktioner fra de andre på gaden?

Du og dine venner kommer til at rykke jer

Der sker altid noget spændende i Crash, og som elev er du altid på dupperne, fordi du ikke helt ved, hvad der kommer til at ske. Vi kommer også til at arbejde med, hvordan du reagerer, når du bliver udsat for ekstremt stress, og I vil blandt andet lege med nogle af de samme øvelser, som Frømændene udsættes for. Hvordan håndterer du bedst muligt frygt, og hvordan kan I som gruppe hjælpe hinanden til at fuldføre en svær opgave? I Crash er der garanti for et hav af udfordrende prøver, men vi lover dig, at det bliver sjovt!

Crash-18

Undervisere

Rene Schmidt

René Schmidt

Underviser i Triatlon, Ski & Snowboard, Sport Science, Surfing og Crash

René har flere års erfaring med undervisning er det populære valgfag Crash.

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll til toppen