Gro - Idrætshøjskolen Aarhus
Gro

få fingrende ned i vores allesammens jord

Undervisningen variere fra gang til gang. Enten laver vi fællesundervisning i Gro lokalet hvor vi måske laver planetplanter eller et terrarium. Nogle gange arbejde vi projektorienteret og arbejder i små grupper på at gøre IHAA mere grøn. Det kan være vi planter et æbletræ eller finder sav og hammer frem og bygger højbede. Andre gange tager vi på ture rundt i landet. Vi tager måske til Risskov og samler svampe eller besøger den selvforsynende økolandsby Friland på syddjurs.

Gro 4

Ude så meget som muligt

Vores undervisning i Gro varierer meget fra gang til gang. Nogle gange har vi brug for at sidde inde og nørkle med for eksempel planteplaneter eller små terrarier, men ellers vil vi selvfølgelig allerhelst ud under åben himmel! Nogle gange arbejder vi projektorienteret, i små grupper, hvor vi for eksempel vil gøre vores højskole mere grøn. Det kan være, vi planter et æbletræ eller finder sav og hammer frem og bygger højbede. Andre gange tager vi på ture rundt i landet. Vi tager måske ned til Riis Skov og samler svampe eller besøger den selvforsynende økolandsby Friland på Syddjursland.

Undervisere

Rasmus Friislund

Rasmus Friislund

Underviser i Outdoor, Gro, Kultur 360 og Ski & Snowboard

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top