Body & Balance - Idrætshøjskolen Aarhus
Body & Balance

Træning for krop og sjæl

I Body & Balance arbejder vi med at få ‘kroppen i balance og balance i kroppen’. Vi ønsker at forebygge overbelastningsskader, mens vi afstresser både krop og sind. Du har Body & Balance to gange om ugen; mandag og onsdag morgen. Den ene morgen fokuserer vi på afspænding og udstræk, mens vi den anden arbejder med stabilitets- og balancetræning. I løbet af din tid med Body & Balance vil du blandt andet komme til at prøve kræfter med yoga, massagebolde, pilates, TRX og den store træningsbold.

Body & Balance-9

Undervisning i spejlsal og under åben himmel

Vi benytter os primært af højskolens egne faciliteter og holder til i skolens Multihus – nærmere bestemt vores skønne spejlsal. Når det er forår og sommer, rykker vi nogle gange undervisningen udenfor og laver eksempelvis ‘stretch and relax’ i morgensolen. En gang i løbet af undervisningen besøger vi derudover også Hot Yoga Aarhus, hvor vi sammen oplever, hvordan yoga i 40 graders varme føles.

Et afbræk fra en hård hverdag

En hverdag på Idrætshøjskolen Aarhus er som udgangspunkt en hverdag fyldt med stor fysisk belastning. Body & Balance er for dig, der ønsker et afbræk fra de mange fag med højt tempo og den stor fysiske påvirkning på din krop. Derudover er Body & Balance for dig, som gerne vil opnå en større kropsbevidsthed og få en kropserfaring, som du kan bruge hele livet.

Body & Balance-8

Underviser

Anne_personale

Anne Bønning Jakobsen

Underviser i Body & Balance, Fitness, Sportsmassage og Kultur 360

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top