Outdoor - Idrætshøjskolen Aarhus
Outdoor

få uforglemmelige opleverlser i naturen

Outdoor er for dig, der ønsker unikke oplevelser og udfordringer i et fælleskab hvor der er plads til alle. Naturen danner rammen om et aktivitets- og fællesskabende rum, hvor vi samtidig dygtiggør os indenfor et hav af outdoor- og tur-aktiviteter. Undervisningen er baseret på, at vi alle er kropsligt og mentalt sammen om aktiviteterne og på den måde skal føle glæden ved aktiviteterne og fællesskabet. Vi skaber personlig udvikling baseret på fællesskabet, mens du bliver præsenteret for naturens unikke og mangfoldige muligheder.

Outdoor_Norge_50F-8

et hav af udfordringer

Når du vælger Outdoor kommer du til at prøve kræfter med en masse forskellige aktiviteter. Faget byder blandet andet på kajak, basisfriluftsliv, mountainbike, rulleskøjter, klatring, Intelligent Adventure, dragebygning, leg i naturen, mens der om vinteren er ski- og vinterfjeldsaktiviteter og meget, meget mere. Derudover vil du lære at begå dig i naturen i forbindelse med madlavning, overnatning, hvordan vi hjælper hinanden mod kulde, vind, vand, blæst, storm osv.

Rejser med Outdoor

Når du har Outdoor på Idrætshøjskolen Aarhus har du mulighed for at komme med på flere forskellige ture i ind- og udland. På både forårs- og efterårsopholdet vil der være ture i vores egen danske natur, ligesom begge ophold også prøver kræfter med Sveriges kuperede terræn. Forårseleverne tager desuden til Norge for at opleve det barske vinterlandskab mod nord.

et unikt fællesskab

Teamfølelsen på Outdoor er vigtig, og ofte oplever I et helt specielt fællesskab, fordi I overvinder flere grænser sammen og står sammen som et team døgnet igennem. Fællesskabet er både til stede ved bålet om aftenen eller i den nybyggede iglo, og det er også i de situationer, at dagens oplevelser falder på plads, når I får mulighed for at bearbejde dem sammen. Med en skumfidus på pinden og en kop kakao i hånden bliver der plads til at møde dine holdkammerater på en helt ny måde. Selvom det ikke altid er sjovt at overskride sine egne grænser, så er det også her, du rykker dig og udvikler dig som menneske.

Sletten 3 (19)

Undervisere

Jakob Mønsted

Jakob Mønsted

Underviser i Basketball, Outdoor og Madmagasinet
Rasmus Friislund

Rasmus Friislund

Underviser i Outdoor, Gro, Kultur 360 og Ski & Snowboard
Rene Schmidt

René Schmidt

Underviser i Triatlon, Surfing og Crash

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top