Guitar - Idrætshøjskolen Aarhus
Guitar

Kom i gang med tre akkorder

Guitar som Tilbudsfag er for alle niveauer. Vores dygtige undervisere vil altid bestræbe sig på at gøre det muligt for den enkelte at udvikle sig i forhold til udgangspunktet. Typisk vil der blive etableret et par begynder-hold, et let øvet og et mere øvet hold. Et utal af sange kan spilles med tre akkorder, og det er afsættet for begynder-guitarundervisningen på IHÅ. Du får kendskab til de mest basale akkorder og lærer at bruge dem optimalt.

Guitar

Guitarundervisning til alle niveauer

Hvis du har spillet lidt i forvejen, eller måske i flere år, justeres ambitionsniveauet naturligvis. Vi vil eksempelvis  arbejde med barré-greb, udvidede akkorder, skalaer og improvisation. Vi har en række guitarer af forskellige varianter, som du kan låne, mens du er på højskolen. På den måde kan du også øve dig uden for undervisningstiden. Guitar er et Tilbudsfag, hvor du tilmelder dig et længere undervisningsforløb.

Undervisere

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top