Body Factory - Idrætshøjskolen Aarhus
Body Factory

Træning tilpasset dine mål

Body Factory på IHÅ er for dig, der elsker træning og optimering af din styrke og form. Træningen er individuel, og tager udgangspunkt i dig som individ og med dine mål for øje. Det kan for eksempel være at blive endnu bedre til den sportsgren, du dyrker. Vi træner både i vores eget styrketræningslokale Frank’s Gym, vores Multihus og udenfor. Her er der altid to højtuddannede instruktører til stede til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Powersport-3

bliv bedre til din sport

Mange af vores elever bruger Body Factory til at blive bedre til deres sport som eksempelvis fodbold og håndbold, hvor styrke, hurtighed og springstyrke er vigtigt. Du kan dog også “bare” træne for at blive større, stærkere, for at tabe dig, blive mere tonet eller for at blive genoptrænet efter en skade. Uanset hvad dit mål er, og om du er nybegynder eller erfaren, har vi altid en træning klar, der passer dig.

Undervisere

Midlertidig_personale

Christian Hesselberg

Underviser i Volleyball, Sportsmassage, Powersport, Ski og Foto
Emma Buch Bjerre

Emma Buch Bjerre

Underviser i Fitness og Powersport
Frank_personale

Frank Henriksen

Underviser i Fitness og PowerSport

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top