Livet på IHÅ - Idrætshøjskolen Aarhus
Livet på IHÅ

Hvad er en højskole?

En højskole er et lille samfund, hvor eleverne sover, spiser, har
undervisning og generelt deres liv sammen med en masse jævnaldrerende unge. Vores elever er i høj grad unge mennesker i alderen 18-24 år, der typisk bruger Idrætshøjskolen Aarhus som en forberedelse til deres videre liv eller uddannelse.

Din dag på ihå

Den obligatoriske undervisning, der indeholder de forskellige faggrupper samt samlinger osv., foregår fra omkring 8 til 16, og derefter har I fri. Ud over onsdag aften er alle aftener jeres egne. I weekender bliver mange elever på skolen, og her bestemmer man selvfølgelig selv, hvad man har lyst til at deltage i.

Din dag på IHÅ

vores rejser

Mens du går på Idrætshøjskolen Aarhus, har du mulighed for at komme med på en række forskellige rejser og ture til ind- og udland. Der er både mulighed for at komme til Club La Santa, på skiture, outdoor-ture og diverse specialture. Vi har helt sikkert en rejse, der vil give dig minder for livet!

et hav af faciliteter

Med en beliggenhed i Danmarks skønneste studieby, kun 4,5 kilometer fra butikker og caféer i hjertet af Aarhus, og i forbindelse med Vejlby Risskov Idrætscenter kan vi byde på faciliteter til næsten alle tænkelige aktiviteter. Du kommer helt sikkert ikke til at kede dig som elev på IHÅ!

IHÅ Luften

kost og køkken

På Idrætshøjskolen Aarhus har vi fokus på at få ordentlig mad, der matcher al den idræt, du dyrker. Når man er aktiv, har man brug for gode energikilder, der også kan være med til at opbygge muskler og en god kondi.

eleverne anmelder ihå

Det klinger altid en smule hult, hvis en forstander roser sin egen højskole til skyerne, for det skal han jo gøre? Men hvem kan så fortælle dig, om Idrætshøjskolen Aarhus er en god højskole, eller ej? Eleverne, selvfølgelig!

Eleverne Anmelder IHÅ

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top