Skolekredsnyt - Idrætshøjskolen Aarhus
Nyt fra IHÅ

Kære skolekredsmedlem

Først og fremmest tak til dig, hvis du var en af de mange, der deltog i årets generalforsamling mandag den 29. april. Vi var rekordmange samlet til en eftermiddag med årsberetninger fra henholdsvis bestyrelsen og ledelsen samt fremlæggelse af årsrapport.

Dertil blev det til udskiftning i bestyrelsen, hvor Thomas Pallesen og Per Sønderup havde valgt ikke at genopstille – et stort tak for deres prisværdige indsats igennem mange år.

Referatet fra generalforsamlingen kan læses her:

Og uanset om du deltog i generalforsamlingen eller ej, skal du have mange tak for din opbakning til skolekredsen.

Alt det bedste,
Forstander, Arne Grønbæk

Arne (1)

Sæt kryds i din "skolekreds-kalender"

I løbet af et år står vi for flere forskellige spændende arrangementer, hvor vi selvfølgelig altid håber også at se så mange af jer fra skolekredsen som muligt. Herunder får du foreløbigt tre arrangementer i 2024, hvor det ville være skønt at se nogle af jer fra skolekredsen:

5. juni: Grundlovsfest (Tilmelding via knappen herunder)

11. juni: Informations-/dialogmøde om Højskolehallen (Tilmelding via knappen herunder)

11. november: Skolekredsaften (Tilmeldingslink kommer senere)

succesfuldt foredrag med morten bruun

Det blev et særdeles velbesøgt og succesfuldt foredrag til fordel for “IHÅ’s Elevfond”, da Morten Bruun indtog Aktivitetshallen om aftenen den 29. april. Der var i alt solgt 335 billetter til arrangementet, hvoraf de 319 mødte op og overværede foredraget om aarhusiansk fodbold gennem tiden. På bundlinjen betød det, at der blev indsamlet 50.250 kr. til “IHÅ’s Elevfond”, hvor pengene i fremtiden kommer til at give en ung mulighed for at tage et højskoleophold på IHÅ, som de ellers ikke ville have haft råd til.

Morten Bruun aften

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top