Elevforeningen

Elevforeningen IHÅ er en samling af tidligere elever, der efter deres ophold på IHÅ fortsat gerne vil holde kontakt med højskolen og være en del af fællesskabet.

Foreningen består af ca. 600 medlemmer og en bestyrelse på 7 personer – alle er tidligere elever på IHÅ. Derudover udgør Elevforeningen også fodboldklubben Galacticos med egen bestyrelse. Alt arbejde i Elevforeningen IHÅ er på frivillig basis.

Et “Elevforeningsår” går fra generalforsamling til generalforsamling. Generalforsamlingen afholdes hvert år i start november i forbindelse med Boldspilsstævnet.

Når du afslutter dit ophold på IHÅ bliver du automatisk meldt ind i foreningen for 1 år, herefter kan du forsætte dit medlemsskab for en 5 årige periode. Som medlem får du rabatter ved Elevforeningen IHÅs arrangementer.

Følg med i hvad Elevforeningen arrangerer og samles om på Facebook.

Har du lyst til at være en del af fællesskabet efter din tid på IHÅ? Der er altid plads i elevforeningen, og alle ideer til arrangementer, samlinger, ture ol. tages imod med kyshånd. Du kan altid kontakte bestyrelsen, hvis du har en god idé, du synes kunne være sjov at føre ud i livet i Elevforeningen IHÅs regi.

Har du spørgsmål om Elevforeningen så kontakt en fra bestyrelsen eller skriv til os på [email protected]


Arrangementer

#IHÅ på Instagram

Bestyrelsen

Medlem Funktion
Sissel Jessen Weissert Formand
Cecilie Brandborg Næstformand
Laws Jørgensen Kasserer
Maria Lysdal Medlem
Anne Sofie Damgaard Andersen Medlem
Lasse Tvede Medlem
Lærke Mørkeberg Medlem
Jeppe Bergholdt Suppleant
Siw Pihl Suppleant

Kontakt

Bestyrelsen kan kontaktes på [email protected] Du kan også få fat på dem og følge med i Elevforeningens aktiviteter via Facebook eller Instagram.


Medlemsfordele

Når man er medlem af Elevforeningen får man en række fordele. Herunder rabatter på diverse højskolearrangementer og differentierede priser i baren ved disse arrangementer.

Der findes ingen dårlige undskyldninger for ikke at blive medlem. Du får rabat og mulighed for at holde kontakten med dine højskolevenner.

Indmeldelse i IHÅ Elevforeningen

Hvis du ikke allerede nu er medlem af Elevforeningen, så er det ganske let at blive det.

Det eneste du skal gøre er at overføre 295 kr. til reg.nr. 9570 konto nr. 6186238 og give besked til facebookgruppen “Elevforeningen Ihå” i en privat besked eller sende en mail til [email protected]. Et medlemsskab gælder for 5 år af gangen. Pengene er allerede hurtigt tjent ind grundet rabatordningerne og de differentierede priser til festerne. Har du været medlem før, kan du melde dig ind for 1 år af gangen for 100 kr. i stedet. Husk at angive dit navn, e-mail, årgang, tlf. nr. og eventuelt din adresse.

IHÅ Galacticos

IHÅ Galacticos er  IHÅ’s egen fodboldklub oprettet af kræfter fra Elevforeningen. Galacticos er for alle tidligere elever, og klubben er en perfekt mulighed for at holde kontakten med de gamle højskolevenner og samtidig spille noget god fodbold. Galacticos er en klub med ambitioner. Vi går op i vores træninger og kampe mens der selvfølgelig også er plads til sjov og hygge i omklædningsrummet. Galacticos har en herrehold, der i sæsonen 2016-2017 spiller i serie 4. og en damehold.

Vi er det oplagte klubvalg, hvis man skal flytte tilbage til Aarhus og studere. Et kontingent i Galacticos er billigt og koster kun 600,- for en hel sæson og inkluderer medlemsskab af elevforeningen.

Læs mere på Galacticos’ facebookside.


ihå galacticos