Elevforeningen

Elevforeningen IHÅ er en samling af tidligere elever, der efter deres ophold på IHÅ fortsat gerne vil holde kontakt med højskolen og være en del af fællesskabet.

Foreningen består af ca. 600 medlemmer og en bestyrelse på 7 personer – alle er tidligere elever på IHÅ. Derudover udgør Elevforeningen også fodboldklubben Galacticos med egen bestyrelse. Alt arbejde i Elevforeningen IHÅ er på frivillig basis.

Et “Elevforeningsår” går fra generalforsamling til generalforsamling. Generalforsamlingen afholdes hvert år i start november i forbindelse med Boldspilsstævnet.

Når du afslutter dit ophold på IHÅ bliver du automatisk meldt ind i foreningen for 1 år, herefter kan du forsætte dit medlemsskab for en 5 årige periode. Som medlem får du rabatter ved Elevforeningen IHÅs arrangementer.

Følg med i hvad Elevforeningen arrangerer og samles om på Facebook.

Har du lyst til at være en del af fællesskabet efter din tid på IHÅ? Der er altid plads i elevforeningen, og alle ideer til arrangementer, samlinger, ture ol. tages imod med kyshånd. Du kan altid kontakte bestyrelsen, hvis du har en god idé, du synes kunne være sjov at føre ud i livet i Elevforeningen IHÅs regi.

Har du spørgsmål om Elevforeningen så kontakt en fra bestyrelsen eller skriv til os på [email protected]


Arrangementer

Bestyrelsen

Medlem Funktion
Anne Haven Formand
Simone Bendix Næstformand
Maria Mortensen Kasserer
Carl Severin Bjønness Kolind Medlem
Kathrine Leth Lysdahl Medlem
Jens Sørensen Medlem
Andreas Husted Medlem
Mathias Folke Madsen Suppleant
Siw Pihl Suppleant
Anne Sofie Damgaard Andersen Suppleant
Lærke Mørkeberg Suppleant
Birk Lillebæk Suppleant
Lauritz Rasmussen Suppleant
Andreas Kruse Suppleant

Kontakt

Bestyrelsen kan kontaktes på [email protected] Du kan også få fat på dem og følge med i Elevforeningens aktiviteter via Facebook eller Instagram.


Medlemsfordele

Som betalende medlem at Elevforeningen IHÅ får du en række fordele ved arrangementer. Herunder rabatter og differentierede priser på diverse højskolearrangementer og -fester.

Indmeldelse i IHÅ Elevforeningen

Bliv medlem af Elevforeningen og hold kontakten med IHÅ-fællesskabet. Det er ganske nemt.

Du skal gøre to ting:

  1. Overfør 295 kr. til reg.nr. 9570 konto nr. 6186238. Noter dit navn i ‘besked til modtager’.
  2. Udfyld nedenstående formular, så registreres du i Elevforeningen IHÅ’s database.

Et medlemsskab gælder for 5 år. Pengene er allerede hurtigt tjent ind gennem rabatordningerne og differentierede priser til festerne. Har du været medlem før, kan du melde dig ind på ny for 1 år ved at overføre 100 kr. i stedet.

IHÅ Galacticos

IHÅ Galacticos er  IHÅ’s egen fodboldklub oprettet af kræfter fra Elevforeningen. Galacticos er for alle tidligere elever, og klubben er en perfekt mulighed for at holde kontakten med de gamle højskolevenner og samtidig spille noget god fodbold. Galacticos er en klub med ambitioner. Vi går op i vores træninger og kampe mens der selvfølgelig også er plads til sjov og hygge i omklædningsrummet. Galacticos har en herrehold, der i sæsonen 2016-2017 spiller i serie 4. og en damehold.

Vi er det oplagte klubvalg, hvis man skal flytte tilbage til Aarhus og studere. Et kontingent i Galacticos er billigt og koster kun 600,- for en hel sæson og inkluderer medlemsskab af elevforeningen.

Læs mere på Galacticos’ facebookside.


ihå galacticos