Idrætshøjskolen Aarhus
En verden fyldt med
idræt, musik og fællesskab
her får du med garanti venner for livet
En hverdag fyldt med idræt og personlig udvikling
Du får en tid,
du aldrig glemmer
Tidligere
Næste

Se vores udvalg af instruktøruddannelser

Under din højskoletid har du mulighed for at tage et stort udvalg af instruktøruddannelser og trænerkurser. Det kan være en indgangsdør til et spændende studiejob eller et pointgivende punkt på din kvote 2-ansøgning til f.eks. idrætsstudiet eller fysioterapeut-uddannelsen. Nogle uddannelser kan tages som en del af din almindelige undervisning, mens andre tages for sig selv.

Instruktør

Rejser på IHÅ

Mens du går på Idrætshøjskolen Aarhus, har du mulighed for at komme med på en række forskellige rejser og ture til ind- og udland. Der er både mulighed for at komme til Club La Santa, på skiture, outdoor-ture og diverse specialture. Vi har helt sikkert en rejse, der vil give dig minder for livet!

Et hav af faciliteter
kun 4,5 km fra aarhus C

Med en beliggenhed i Danmarks skønneste studieby, kun 4,5 kilometer fra butikker og caféer i hjertet af Aarhus, og i forbindelse med Vejlby Risskov Idrætscenter kan vi byde på faciliteter til næsten alle tænkelige aktiviteter. Du kommer helt sikkert ikke til at kede dig som elev på IHÅ! Du kan læse meget mere om alle de faciliteter, vi har at byde på.

Idrætshøjskolen Aarhus fra luften
0
Nye venner
22000
KVADRATMETER IDRÆTSCENTER
0
Forskellige fag
0 KM
Afstand til Aarhus C

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll til toppen