Film - Idrætshøjskolen Aarhus
Film

Ikke alle film kommer fra hollywood

Elsker du at se en god film, nørder du sågar film, eller kunne du bare godt tænke dig at lære mere om filmens verden? Så er Film valgfaget for dig. Her vil du hurtigt opleve, at filmbranchen er meget mere end de Hollywood-film, der går i de fleste danske biografer, og du vil lære, hvilken betydning de kæmpe pengebeløb, industrien arbejder med, påvirker de forskellige typer film, der bliver produceret. Vi ser film på forskellige sprog og fra mange forskellige kulturer. Du vil opleve, hvor forskelligt vi ser på den samme film og samtidig få fornemmelsen af, hvordan film faktisk kan ændre noget i et samfund og hos det enkelte menneske.

Film

Film, der forfører og vækker følelser

Filmens verden er en verden, der byder på fantastiske oplevelser, en pause i en hektisk hverdag og et indblik i en anden verden. Film kan forføre og vække følelser, og det skal vi mærke. Idéen med valgfaget Film er at få analyseret, diskuteret og perspektiveret både den enkelte film, vi ser, men også selve filmbranchen og ikke mindst de valg, du tager, når du vælger at se en bestemt film. Vi ser både film i vores egen lille biograf i højskolens kælder, og så tager vi også gerne på tur til den hyggelige aarhusianske biograf Øst for Paradis for at lade os underholde og inspirere.

Undervisere

Mads Jakobsen

Mads Jakobsen

Underviser i Badminton, Ski & Snowboard, Film og Eventmageri

Mads er uddannet Cand.Scient. i Idræt og Medievidenskab. Han er IHÅ’s filmnørd og har flere års erfaring med undervisning i film og medier. Mads interesserer sig for alle dele af film- og medieuniverset og har produceret flere kort- og dokumentarfilm.

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll til toppen