Træningstips

Hver og én af vores undervisere og lærere er eksperter inden for deres felt, og de besidder en masse viden som de gerne vil dele ud af. På denne side vil vi samle træningsråd, programmer, øvelser, tips og meget mere.

lærerne på IHÅ

teamøvelser

I 2014 havde Søren Møller ét års bevilliget orlov fra sin undervisning på højskolen. Dette år blev brugt på at skrive bogen ”Højskolen – Et paradoks der kan flyve” og udvikle et stort antal teamøvelser, der er blevet publiceret på siden 3-l.dk.

”Højskolen – et paradoks der kan flyve” handler om Søren Møllers arbejde og erfaringer med nogle af grundstenene i højskolen: livsoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse.

Søren har været ansat som højskolelærer på IHÅ siden 1980 og underviser i fagene Outdoor Adventure, Eventmagerne og Games. Gennem hele sit virke som højskolelærer har Søren Møller haft stort fokus på idrættens


fællesskabende evner og den personlige dygtiggørelse gennem fællesskabet på skolen. Ud over sit arbejde på højskolen har Søren også gennem mange år fungeret som konsulent i det private og offentlige erhvervsliv og afholdt kurser, personaledage og udviklingsforløb for både store og små virksomheder, skoler mm. I løbet af Sørens arbejde på IHÅ og som konsulent har han udviklet et stort antal teamøvelser som han har lagt ud til fri afbenyttelse på siden www.3-l-.dk. Siden indeholder også et forum, hvor Søren indbyder til debat, ideer og input til nye teamøvelser.

”Højskolen – Et paradoks der kan flyve” udleveres gratis ved kontakt til højskolen på [email protected]

Find teamøvelserne her