Praktisk info om et langt højskeoleophold

Her finder du praktisk info om et ophold på IHÅ. Husk, du er altid velkommen til at ringe på tlf: 86 21 38 00 eller sende en mail til [email protected], hvis du har spørgsmål.

IHÅ er fyldt med liv. Når du og alle de andre på din årgang ankommer til vores dejlige område i Risskov, så summer det i alle bygninger. Livet på IHÅ er unikt, det er måske den bedste tid i dit liv, men det er i hvert fald DIN tid til at følge dine drømme, teste dine grænser og leve livet i et fællesskab, som du måske aldrig kommer til at opleve igen.


Et langt højskoleophold betyder, at du kan du få det frirum du skal bruge inden du går i gang med studiet, finde dig selv, få venner for livet eller simpelthen bare bruge dit sabbatår på en god og konstruktiv måde.

På IHÅ kan du selv designe dit eget ophold. Ud over dine idrætsfag vil du også følge en række højskole- og fællesfag.

Når du tilmelder dig et højskoleophold skal du vælge to forskellige idrætsfag, som du hver træner to gange om ugen. Du kan også vælge at blive akademielev, og koncentrere dig om ét idrætsfag, som du træner fire gange om ugen. Det kræver ikke et specielt niveau eller talent at blive akademielev, men et ønske om at være ambitiøs omkring sin sport og sportslige udvikling.


Forårskursus: Varighed 23 uger. I 2019 er startdatoen 6. januar.
Efterårskursus: Varighed 18 uger. I 2019 er startdatoen 11. august.
Helårskursus: Varighed 41 uger, begynder enten januar eller august.

Book en rundvisning

Du er altid velkommen til at komme forbi og se skolen, mærke stemningen og få svar på dine spørgsmål. Vi giver et tilskud til togbilletten.