volleytræner instruktøruddannelser idrætshøjskolen aarhus
havkajakinstruktør instruktøruddannelser idrætshøjskolen aarhus
basketballtræner instruktøruddannelser idrætshøjskolen aarhus
skiinstruktør instruktøruddannelser idrætshøjskolen aarhus
håndboldtræner instruktøruddannelser idrætshøjskolen aarhus
fodboldtræner instruktøruddannelser idrætshøjskolen aarhus
gymnastiklederuddannelse instruktøruddannelser idrætshøjskolen aarhus
tennistræner instruktøruddannelser idrætshøjskolen aarhus
fitnessinstruktør instruktøruddannelser idrætshøjskolen aarhus
personlig træner instruktøruddannelser idrætshøjskolen aarhus

Instruktøruddannelser

Under din højskoletid har du mulighed for at tage et stort udvalg af instruktør-  og trænerkurser. En instruktør- eller træneruddannelse kan være en indgangdør til et spændende studiejob eller et pointgivende punkt på en kvote 2 ansøgning til fx. idræts-studiet eller fysioterapeut-uddannelsen.

Nogle instruktørkurser kan tages som en del af undervisningen i dit idrætsspeciale. Andre kurser tages for sig selv. Fælles for dem er, at de kan udgøre værdifulde tilføjelser på dit CV og dit fremtidige studie- og arbejdsliv.

Tryk på de enkelte instruktøruddannelser herunder for at læse mere:


Tryk på de enkelte instruktøruddannelser herunder for at læse mere:


sportsmassage instruktøruddannelser idrætshøjskolen aarhus

Sportsmassage

Massage tilbydes som et 24 timers kursus. Vi afvikler kurset henover nogle aftener eller en weekend og kurset kommer dermed ikke i vejen for dine andre fag.

Vi har massagebrikse til den praktiske del af kurset og I hjælper hinanden med både at blive masseret og massere. Med alt den idræt I dyrker på skolen er det guld værd med en ven, der kan blødgøre stive og trætte muskler.

Pris: 950 kr.

Førstehjælpskursus

Ved nok interesse kan du som elev på IHÅ tage et 9 timers førstehjælpskursus. Undervisningen fordeles over et par aftener, så det blokerer ikke for andre fag i dit skema.

Kurset er et godkendt kursus med diplom og er gyldigt til for eksempel kørekort og politi- eller fysioterapeutuddannelsen mm.

Kurset udbydes ved nok tilmeldte både på forårs- og efterårsopholdet og koster 300 kr. som dækker dit undervisningsmateriale.


førstehjælpskursus instruktøruddannelser idrætshøjskolen aarhus

Bliv livredder

Under dit højskoleophold kan du også tage en bassinlivredderprøve. Som uddannet bassinlivredder er kan du fx. få et job som livredder i en svømmehal.

I højskolens egen svømmehal arbejder vi frem mod en afsluttende livredderprøve. Undervisningen består af både teoretisk og praktisk undervisning i henhold til Dansk Svømmeunions krav. I vil komme omkring sikkerhedsforanstaltninger i svømmehallen, livreddende førstehjælp, hjertemassage, brug af hjertestarter og praksis omkring redningsaktioner i vand.

Kurset omfatter 9 undervisningstimer som afvikles på 3 – 4 hverdagsaftener.

Få et dykkercertifikat

På Idrætshøjskolen Aarhus kan du tage dykkercertifikat ved siden af dine normale undervisning. Kurset oprettes ved nok interesse.

Da undervisningen er ud over dit normale højskoleskema kan du stadig følge dine idrætsspecialer og øvrige fag, samtidigt med, at du bliver uddannet PADI-dykker.

Når du først har bestået din grunduddannelse som dykker, kan du leje udstyr og deltage på dykkerture ned til en dybde på 18 m. i hele verden. Du har også mulighed for at videreuddanne dig til at blive en mere erfaren og sikker dykker. Og hvem ved, måske en dag leve af din hobby som dykkerinstruktør.

Et PADI dykkercertifikat er gældende internationalt og vil give dig fantastiske oplevelser under vandet, hvor end du kommer frem. Som elev på IHÅ koster det dig kun 2.600 kr. at tage uddannelsen inkl. undervisningsmateriale og lån af udstyr.

Hvornår: Tilbydes både forår og efterår ved nok interesse.
Pris: 2.600,-

Idrætshøjskolen aarhus dykkercertifikat instruktøruddannelser
idrætshøjskolen aarhus dykkercertifikat instruktøruddannelser