Volleyball

Volleyball på IHÅ byder på spilleglæde, personlig udvikling og træning både i hallen og på vores udendørs beachbane. Vi tager udgangspunkt i dit personlige niveau, og vores mål er, at du udvikler dig både spillemæssigt og mentalt – uanset om du er nybegynder eller divisionsspiller.

Vi lægger vægt på den praktiske udførelse af spillet, og undervisningen er tilrettelagt, så der er plads til både piger og drenge, uanset niveau. Hvis du vælger volleyball som et af dine to idrætsspecialer vil du træne volleyball to gange om ugen.
beachvolleyball idrætshøjskolen aarhus

Undervisningen

På IHÅ har vi nogle fantastiske træningsforhold. Vi træner i hallerne på skolens område og når solen står højt rykker vi ud på vores udendørs beachvolleybaner. Vi blander teori med træning på banen, og arrangerer kampe imod gamle elever, lokale klubber og imod andre idrætshøjskoler ved et stort stævne, der arrangeres både forår og efterår.

For nybegyndere er det en fantastisk oplevelse, at spille volley når først de grundlæggende ting som baggerslag, fingerslag, smash, serv og blokade er på plads. For de mere øvede spillere ligger fokus i undervisningen på det taktiske plan med for eksempel indløb, fremløb og kombinationer ved nettet.


Rejser

Både på forårs- og efterårsopholdet er der mulighed for at spille volley- og beachvolley under varmere himmelstrøg når IHÅ rejser til Club La Santa på Lanzarote.

Læs mere om rejser på IHÅ


volleyballtræner idrætshøjskolen aarhus

Bliv volleyballtræner

Mange af vores elever vælger at blive klubspillere, når de forlader IHÅ. Og hvis du har lyst til mere end bare at være spiller efter din højskoletid, så tilbyder vi et basis-trænerkursus inden for Dansk Volleyball Forbund. Her kan du få et godt afsæt, hvis du har lyst til selv at blive træner.


Dine undervisere i volleyball

Kristian Svenningsen
Kristian underviser i volleyball, men han er også IHÅ’s musikmand og underviser i sangskrivning & band. Derudover er Kristian er medansvarlig for IHÅ’s åbne scene Live Cafeen.

Christian Hesselberg
Christian underviser i volleyball på IHÅ, og han spiller derudover selv på liganiveau i ASV.


Tilmeld dig!

Vær sikker på at få en plads på et af de næste ophold.Besøg os!

Mærk stemningen på IHÅ med en rundvisning.