Tennis

På IHÅ har vi fokus på glæden ved tennisspillet. Det gælder både mens du træner tennis her på højskolen og i dit fremtidige tennisspil.

Hvis du vælger tennis som det ene af dine to idrætsspecialer vil du træne tennis to gange om ugen. Vi tilrettelægger undervisningen så både øvede og nybegyndere bliver udfordret og arbejder med teknik, fysik og taktik.

Hvis du har mod på mere tennistræning, end de to gange om ugen du har tennisspecialet, hjælper vi dig gerne med at finde en egnet klub at spille i.


tennis idrætshøjskolen aarhus

Fantastiske faciliteter

Vi har optimale banefaciliteter, både inden- og udendørs. Alle banerne ligger i forlængelse af skolens område, og det giver dig rig mulighed for selv at spille i fritiden, og dermed videreudvikle de input du får gennem træningen. I undervisningen har vi altid baner nok til rådighed, så alle på holdet kan komme til at spille, og du ikke kommer til at sidde og vente på, at det bliver din tur.


Single, double og kampe

Elsker du konkurrencen og singlespillet? Eller samarbejdet når du spiller double? Du får mulighed for at prøve kræfter med begge varianter, når du spiller tennis på IHÅ. I begyndelsen spiller vi en del double, fordi double-spillet kræver samarbejde, og fordi det især for nybegyndere giver et bedre spil med flere dueller. Der bliver dog også mulighed for at få banen for dig selv i single kampe.

Konkurrencelysten kan du få stillet i trænings og venskabskampe med dine højskolekammerater, eller måske nogle lokale klubspillere.


tennis idrætshøjskolen aarhus

Club La Santa Idrætshøjskolen aarhus

Rejser med tennis

Du har mulighed for at spille tennis på Lanzarote både på forårs- og efterårsopholdet.

Når det danske novembervejr er ved at opnå sin maksimale tristesse drager hele skolen sydpå. Efterårsturen til Club La Santa er en fælles rejse, hvor vi flytter undervisningen ned til Lanzarote. Her nyder vi det dejlige vejr og lader os inspirere af stedets instruktører. Der er intet bedre end at få sat hele træningsrutinen på hovedet og møde nye udfordringer.

I foråret har nogle specialefag Lanzarote som destination for deres studietur. Det er bl.a. tennis der bliver lokket at muligheden for at skyde udendørssæsonen igang med frisk inspiration fra stedets instruktører.

Dine undervisere i tennis


Mik Hulgaard
Mik er timelærer på IHÅ og underviser i tennis og badminton. Ved siden af højskolen er Mik også tenniskonsulent ved DGI.


Jacob Struve Nielsen
Jacob er en mand af mange talenter. Han underviser bl.a i tennis, på håndboldspecialet, i drama og på skilinjen.


Tilmeld dig!

Vær sikker på at få en plads på et af de næste ophold.


Besøg os!

Mærk stemningen på IHÅ med en rundvisning.