Surf

I den sidste halvdel af forårsopholdet har du mulighed for at vælge surfing som et af vores sommerspecialer. På efterårsopholdet har du mulighed for at prøve kræfter med surfing i løbet af de første ugers sommerskema og derudover i weekender så længe vejret tillader det.

Vi har alt det udstyr du har brug for og dygtige instruktører, så lige meget om du er begynder eller øvet kan du blive udfordret på vandet. Vi har udstyr til både windsurf, kitesurf og SUP.

Vi samarbejder med Surf Agency, som er Aarhus’ hyggeligste Surf-fællesskab beliggende i lystbådshavnen.


Med bugten i baghaven

Idrætshøjskolen Aarhus ligger i Risskov i det nordlige Aarhus og er kun en cykeltur væk fra både skov og vand. Aarhusbugten byder på fine forhold til både kitesurf, windsurf og stand up paddle surfing.

Rejser med surf

Både i løbet af forårsopholdet og efterårsopholdet er der mulighed for at komme med højskolen til Club La Santa på Lanzarote.

Havet omkring Lanzarote inviterer til både kitesurf, windsurf og wavesurfing. Club La Santa tilbyder lån af udstyr og undervisning for både begyndere og øvede. Vi har også gerne vores egne dygtige instruktører med.

Udover surfing byder Club La Santa på et utal af forskellige aktiviteter som du har mulighed for at prøve kræfter med.


Dine undervisere

Idrætshøjskolen Aarhus Michael Pilgaard

Michael Pilgaard

Idrætshøjskolen Aarhus Mik Hulgaard Jensen

Mik Hulgaard JensenTilmeld dig!

Vær sikker på at få en plads på et af de næste ophold.


Besøg os!

Mærk stemningen på IHÅ med en rundvisning.