Badminton

Badminton på IHÅ er intensiv læring i et fedt fællesskab med de øvrige elever. Du bliver udfordret på dit niveau, uanset om du er elitebadmintonspiller eller nybegynder. Vores ambition er at give dig den bedste badmintonundervisning gennem leg, intensitet, kreativitet og badmintonfaglig indsigt.

Hvis du vælger badminton som det ene af dine to idrætsspecialer vil du træne badminton i vores haller to gange om ugen. Vi tilrettelægger undervisningen, så både øvede og nybegyndere bliver udfordret på teknik, fysik, taktik og mentalt. Vi leger, eksperimenterer og konkurrerer os frem.

Foruden badmintontræning på højskolen er der oplagte muligheder for at lave ture til storklubberne i Aarhus. Da Aarhus er stærkt repræsenteret i badmintonligaen, er der gode chancer for at se Danmarks og verdens allerbedste badmintonspillere på nærmeste hånd.


badminton


Optimale faciliteter

Med adgang til flere store idrætshaller og en aktivitetshal, der altid er åben for træning har du optimale forhold til at træne badminton på IHÅ. Det bedste er at hallerne ligger lige op af dit værelse, så der er ingen bøvl med transport.Rejser med badminton

Med badminton som idrætsspeciale har du mulighed for at komme med til Club La Santa på Lanzarote.

Club La Santa byder på fantastiske faciliteter og dygtige instruktører, der kan give ny inspiration til din træning. Derudover skader det jo heller ikke at Lanzarote byder på et dejligt varmt klima og en natur, der inviterer til fantastiske oplevelser.

Læs mere om rejser på IHÅ

rejser med badminton


Bliv badmintontræner

På IHÅ kan du blive uddannet til badmintontræner. Uddannelsen er Badminton K1 træneruddannelse og udføres i samarbejde med DGI. Afslutningsvis får du et bevis, som kan supplere dit CV og hvis du efterfølgende gerne vil bruge din uddannelse til at undervise i badminton, kan vi hjælpe dig videre med kontakt til lokale klubber.


Din underviser i badminton

Mik Hulgaard Jensen

Mik Hulgaard Jensen
Underviser i Badminton og Tennis. Ved siden af sin tid på højskolen arbejder Mik som tenniskonsulent ved DGI.