Familiehøjskole

Familiehøjskole på Idrætshøjskolen Aarhus er en forrygende, festlig og fornøjelig ferie med et utal af muligheder for at kunne udfolde sig aktivt på eget niveau – alene og i fællesskab med andre.
Idrætshøjskolen Aarhus er en fantastisk legeplads med mere end 8000 kvm idrætsfaciliteter og tæt på skov, stand og skønne Aarhus centrum. Formiddagene vil være pakket med aktiviteter for henholdsvis børn, teenagere og voksne mens eftermiddagene vil være fyldt med sjov for hele familien.


familiehøjskole

Idrætshøjskolen Aarhus er en forrygende legeplads tæt på skov og strand og med masser af træningsfaciliteter.


Familiehøjskole med mulighed for DBU’s fodboldskole

Tilmelding til familiehøjskole sommeren 2019 åbner i oktober.

I uge 28 kombineres aktiv familiehøjskole med DBU’s succesfulde fodboldskolekoncept. Idrætshøjskolen Aarhus har siden 2010 dannet rammerne for en forrygende uge for hele familien. Aldersgrænsen er fra 6 år.

DBU’s Fodboldskole er for både piger og drenge, uanset niveau. Alle deltagere på fodboldskolen får DBU’s pakke, som indeholder T-shirt, shorts, bold og drikkedunk.

Selvom du har børn, der ikke er interesseret i fodboldskolen er ugen tætpakket med masser af muligheder for samvær, sjov og fysisk aktivitet. Familiehøjskolen er for alle, der er klar til nye venskaber, fællesskab og gode oplevelser for livet.


ugeskema uge 28

Se et detaljeret ugeskema fra sidste års uge 28 her


J. Ravn Photography

Vores højskolekøkken står for jeres fulde forplejning.
I skal kun koncentrere jer om hinanden og jeres ferie.

Familiehøjskole med mulighed for GymDanmarks Gymnastikskole

Tilmelding til familiehøjskole sommeren 2019 åbner i oktober.

Uge 30 byder også på familiehøjskole med sjov og aktiviteter for både børn og voksne. I denne uge er der mulighed for at børnene kan kombinere opholdet med GymDanmarks gymnastikskole. GymDanmarks gymnastikskole er for både piger og drenge uanset niveau og afholdes i samarbejde med Springcenter Aarhus. Gymnastikskolen vil byde på sjov og leg inden for både acro-, rytmisk- og springgymnastik.

Ugen struktures omkring gymnastikskole og andre aktiviteter om formiddagen for henholdsvis børn og voksne. For de børn, der ikke deltager i gymnastikskole vil der være masser af aktiviteter med boldspil, svømmehal, sjov i skoven og kreative værksteder. Teenagere og voksne vil, hver for sig eller sammen, have mulighed for at vælge mellem forskellige aktiviteter såsom fitness, beachbold, havkajak, MTB, springgymnastik, stortrampolin, yoga, mini-tri og meget mere. Eftermiddagene vil være fyldt med sjove aktiviteter for hele familien. Det kan for eksempel være en tur til stranden, Aros eller Moesgaard Museum. Om aftenen vil der blive hygget med grill, højskolesang omkring bålet og lærerige foredrag og kulturelle indslag.

Kort sagt, Idrætshøjskolen Aarhus og Springcenter Aarhus danner i fællesskab rammerne for en uge med masser af muligheder for fysisk aktivitet og hyggeligt samvær. Aldersgrænsen er fra 5 år.ugeskema uge 30

Se et skema for sidste års uge 31 her.


Et fantastisk crew står klar til at hjælpe.