Familiehøjskole

Familiehøjskole på Idrætshøjskolen Aarhus er en forrygende, festlig og fornøjelig ferie med et utal af muligheder for at du kan udfolde dig aktivt på eget niveau – alene og i fællesskab med andre.
Idrætshøjskolen Aarhus er en fantastisk legeplads med mere end 8000 kvm idrætsfaciliteter, tæt på skov, stand, hav og Aarhus centrum. Formiddagene vil være pakket med aktiviteter for henholdsvis børn, teenagere og voksne mens eftermiddagene vil være fyldt med sjov for hele familien.


familiehøjskole

Idrætshøjskolen Aarhus er en forrygende legeplads tæt på skov og strand og med masser af træningsfaciliteter.


Familiehøjskole med mulighed for DBU’s fodboldskole

I uge 28 kombineres aktiv familiehøjskole med DBU’s succesfulde fodboldskolekoncept. Idrætshøjskolen Aarhus har siden 2010 dannet rammerne for en forrygende uge for hele familien. Aldersgrænsen er fra 6 år.

DBU’s Fodboldskole er for både piger og drenge, uanset niveau. Alle deltagere på fodboldskolen får DBU’s pakke, som indeholder T-shirt, shorts, bold og drikkedunk.

Selvom du har børn, der ikke er interesseret i fodboldskolen er ugen tætpakket med masser af muligheder for samvær, sjov og fysisk aktivitet. Familiehøjskolen er for alle, der er klar til nye venskaber, fællesskab og gode oplevelser for livet.


PRISER

Voksen: 4450,-

Barn på DBU fodboldskole: 3050,-

Barn: 2850,-J. Ravn Photography


SE BROCHURE HER

Klik på billedet og læs brochuren for Familiehøjskolen


Vores højskolekøkken står for jeres fulde forplejning.
I skal kun koncentrere jer om hinanden og jeres ferie.

Familiehøjskole med mulighed for gymnastik

I uge 31 byder vi på familiehøjskole med sjov og aktiviteter for både børn og voksne. Der er mulighed for at børnene kan kombinere opholdet med gymnastik – både piger og drenge uanset niveau. Gymnastikundervisningen er i samarbejde med Springcenter Aarhus og består af sjov og bevægelse inden for både acro-, rytmisk- og springgymnastik.


Ugens program er bygget op med en formiddag fyldt med gymnastik og aktiviteter for henholdsvis børn og voksne. For de børn, der ikke deltager i gymnastik vil der være masser af aktiviteter med boldspil, svømmehal, sjov i skoven og kreative værksteder. Teenagere og voksne vil, hver for sig eller sammen, have mulighed for at vælge mellem forskellige aktiviteter såsom fitness, beachbold, havkajak, MTB, springgymnastik, stortrampolin, yoga, mini-tri og meget mere. Eftermiddagene vil være fyldt med sjove aktiviteter for hele familien på højskolen eller en tur til stranden, Aros eller Moesgaard Museum. Om aftenen vil der blive hygget med grill, højskolesang omkring bålet, lærerige foredrag og kulturelle indslag.

Kort sagt, Idrætshøjskolen Aarhus og Springcenter Aarhus danner i fællesskab rammerne for en uge med masser af muligheder for fysisk aktivitet og hyggeligt samvær. Aldersgrænsen er fra 5 år.PRISER

Voksen: 4450,-

Barn: 2850,-

SE BROCHURE HER

Klik på billedet og læs brochuren for Familiehøjskolen


Et fantastisk crew står klar til at hjælpe.