Idrætshøjskolen i Aarhus udvider med Multihus på 900 kvm

Ny bygning med fitnesslokale, musik, dans og opholdsrum til eleverne.

Når Idrætshøjskolen i Aarhus på søndag byder velkommen til et rekordstort elevtal på 140 nye elever er det samtidig også med 900 nye kvm til eleverne.

En ny tre etagers bygning rummer øverst opholdsrum, musikrum samt et stort danselokale. På første sal tilbydes udvidede faciliteter til blandt andet fitness med en flot maskinpark samt lokale til holdtræning.
I nederste etage er der indrettet cykelkælder til elevernes medbragte cykler samt skolens egne racercykler til triathlonfaget og mountainbikes til outdoorfaget.

Samtidige med Multibygningens 900 kvm nye ”legeplads” kan eleverne også glæde sig til et nyrenoveret stort Crossfit Center i højskolens tidligere fitnesslokale.

Med et stigende elevtal gennem de sidste 3-4 år har der simpelthen været brug for denne udvidelse – udtaler Henrik Løvschall, som er skolens forstander. Skolen kan rumme 152 elever, og med behovet for at udvide tilbuddet til elevernes frie tid på skolen har Idrætshøjskolen Aarhus selv finansieret Multihuset, som med sin smukke helmuret røde mursten falder perfekt ind med resten af Vejlby Risskov Centeret.

Vejlby Risskov Centret råder hermed over 13.000 kvm og er dermed et af Nordeuropas største Idrætscentre. Nysgerrige er velkommen til at besigtige lokalerne i dag, fredag den 11. august kl. 16.00 -18.00 – Der afholdes officiel åbning for specielt inviterede fra kl. 15.00.

Det nye elevhold modtages søndag den 13. august og kører i 18 uger frem til 16. december.