Trommer

Bliv bedre til trommer

Nu har du endelig mulighed for at give den fuld gas bag et trommesæt. I vores Tilbudsfag Trommer kan du udleve din drøm om at komme til at styre slagets gang bag et af vores trommesæt. Trommeslageren har et stort ansvar i et band, da det er ham, der holder takten, og det kræver derfor en hel del at sidde bag “tønderne”. Men når du først har lært det, så er det den fedeste følelse! Alle er velkomne til vores undervisning uanset erfaring.

Trommer 3

Spil, når du har lyst

Vi har alt det udstyr, du har brug for, og du kan altid komme til at spille trommer. Vi har to musiklokaler, hvor der er trommesæt i begge, og når du har undervisning, så foregår det enten som ene-undervisning eller sammen med én anden elev. Timerne ligger efter dit almindelige skema, og hvis du ikke kan få nok, så kan du altid låne et musiklokale, hvis det er ledigt, så du kan få mulighed for at øve dig endnu mere.

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll til toppen