TeamGym - Århus Idrætshøjskole
Teamgym

Det bedste fra to verdner

TeamGym er et mix af det bedste fra gymnastikkens verden. I TeamGym kombinerer og mixer du den rytmiske gymnastik med springgymnastik. TeamGym er en holdsport for både drenge og piger, der byder på alsidig træning med fokus på kraft, koordination, styrke, rytme og teknik. Hvis du vælger TeamGym som dit Fysiske Fag, vil du dyrke gymnastik mindst to gange om ugen i Springcenter Aarhus‘ fantastiske faciliteter, der ligger lige i baghaven til højskolen.

TeamGym

lysten er det vigtigste

TeamGym er for alle, lige meget om du aldrig har dyrket gymnastik før, eller om du bare elsker at boltre dig i gymnastikkens store verden. Træningen tager udgangspunkt i din personlige udvikling som gymnast og tilrettelægges, så alle kan være med. Den vigtigste egenskab for at være med på TeamGym er din lyst til at blive udfordret og til at lære nyt.

Personlige og fælles mål

Vi har både fokus på din personlige udvikling, mens vores undervisning også har et overordnet fælles mål, vi sigter hen imod. Vi kommer ikke til at deltage i et hav af stævner, men vi vil sammen arbejde hen mod et gymnastikopvisningsprogram, som vi blandt andet skal vise i forbindelse med vores Familiedag her på  højskolen.

Klar til udfordringer?

Når du har TeamGym på skemaet, lægger vi vægt på træningen af basisøvelser for derefter at bygge videre på vores evner inden for både rytme- og springdisciplinerne. I springundervisningen vil der være fokus på minitrampolin og måttespring, men vi vil også udnytte muligheden for at tumble, træne på fast track og air track, samt i stortrampoliner. I den rytmiske undervisning vil du blive udfordret på din balance, når du blandt andet kommer til at træne pirouetter og rytmiske sekvenser til musik og meget mere.

TeamGym_thumbnail

Undervisere

Kasper_personale

Kasper Elgaard

Underviser i TeamGym

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll to Top